keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Bile-poro

Pitkästä aikaa nappasin poroleiman taas esille ja väsäsin kortiksi. Tai kaikki paperit on sälälaatikosta kaivettu ja lätkitty korttipohjaan kuvan kanssa....lasketaanko sitä edes kortiksi silloin... ;)

Tuon tekstin napsuttelin Dymolla paperisuikaleelle ja valkoisella kynällä korostin kirjaimet. Alkuperäinen teksti on Bella-leimasta ja se meni jotenkin näin: Getting old ain't for sissies. En saanut sitä leimattua tohon mitenkään kivasti, niin päädyin sitten tähän viritelmään. Englannintaidot kunniaan ;D Mä osaan enää vaan askartelunettikauppa-englantia ;D

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Noi poro-leimasimet on vaan niin hauskoja!!!! Kiva kortti;)!

Merkkari kirjoitti...

Hauska kortti, mukavan pirteät värit :)

Katjuska kirjoitti...

Onpa hauska kortti! Hyvin olet silppulaatikosta paperit valinnut ;) Hieno kokonaisuus ja hyvä idea tuo dymo-teksti paperille!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on ihanan iloinen tunelmaltaan kivat paperit olet valkannu silppulaatikosta! kivasti olet asetellu paperit korttiin!

Maaret kirjoitti...

HUIPPUkortti taas :) Täntyyppiset puree muhun täysillä!

Miijja kirjoitti...

Tykkään tästä kortista hirmuisesti, pitsakka ja erilainen. Itse en osaa papereita asetelle noin kuinka sinä olet onnistuneesti tehnyt.
Aurinkoista viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Aivan mahtava kortti ja tuo teksti on huippu =))

Terhi kirjoitti...

Tää on kyllä hauska kortti...tosi hupaisa ja hieno!!! Oikein harmittaa, kun enkuks moni teksti kuullostaa niin hienolta, mutta sitten kun ne suomentaa, niin ei ne oo ollenkaan kivoja. Tää teksti on kyllä loistava!!!