torstai 16. heinäkuuta 2009

Elämä on ihanaa

Tiistaina oli kesän paras päivä - tähänastisista ainakin ja rima on tulevillekin päiville aika korkealla ;) Aamulla otettiin Merjan, Pimpulan ja Mummelin kanssa auto alle ja suunta kohti Kälviää ja Heinikkaa. Kaverit ihmetteli, että teen kesälomareissun Kälviälle, mutta eihän siinä ole mitään ihmeellistä, eihän... ;) Kummasti sitä muuten jaksaa nousta sängystä aamulla aikaisin muutaman tunnin unien jälkeen, kun on jotain mukavaa tiedossa ;) Jos olis työaamu ollut niin kännykän torkkunappi olisi kulunut entistä enemmän kuopalle ;D
Heinin putiikki tuli kyllä tutkittua kahdeksalla kädellä ja silmällä lattiasta kattoon sekä vähän muualtakin ja jotain ihan pientä tarttui mukaankin ;) Porukalla käytiin vielä Kokkola-cityn pizzapaikan tarjoilijaraukkaa hämmentämässä [pitää välillä hämmentää, ettei pala pohjaan ;D] ja saatiin kuin saatiinkin loppujenlopuksi vatsat täyteen jokainen. Kamerakin oli reissussa mukana, mutta se oli kai allerginen auringolle tai jotain, kun kerran vaan piipahti laukunpohjalta ulos. Merja reippaana tyttönä kuvasi tämän yhden kuvan:


Merja meinasi, että jos vaikka kortti vietäisiin Heinille ja minä lupasin sen hankkia. Melkein kaikissa valmiissa korteissani oli onnitteluteksti, joten väsäsin maanantai-iltana tämän version. Onneksi kelpasi tytöille, ettei tarvinnut vielä Tiimarissakin poiketa ;)


ISO kiitos vielä mahtavalle matkaseuralle ja Heinille ja muulle Heinikan väelle, oli kerrassaan mahtava päivä ja uutta reissua jään taas odottelemaan ;)

5 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Oli tosi mahtavaa jälleen reissata tässä porukassa. Kiitos kovasti matkaseurasta, minäkin taas nuorruin monta vuotta niin paljon sai nauraa. Miten sitä voikin olla aina yhtä kivaa. Ostoksetkin menivät melkein nappiin, eilen illalla vasta naurattikin yksi ostokseni, ei voi kertoa blogissa mitä tapahtui joten siitä toisella kertaa.

Merja kirjoitti...

KIITOS itsellesikin aivan mahtavasta päivästä!! Seuraavaa retkeä odotellen!!

Ai niin, blokissani on sinulle jotain!

AN kirjoitti...

arvatenkin teillä on ollut mukavaa--kortti on hieno--

Kati kirjoitti...

Taatusti hauska reissu ;D
Siinä ei todellakaan ole mitään ihmeellistä, että tekee kesälomareissun Kälviälle.. tulee heti mieleen monta turhempaakin kohdetta!!

Huomenna alkaa pieni työrypistys :(((( Huoh!

Pimpula kirjoitti...

Kiitos Paula viimeisestä, oli huippu kiva retki! Onneksi tuli jo monta muutakin kauppaa mieleen joihin voisimme suunata yhdessä joskus tulevaisuudessa. =)
Tämmöset on niitä parhaita reissuja.
Niin ja sait myös minulta blogi-tunnustuksen muistoksi retkestämme!