keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

RockStara

Yksi niistä ihanista pikkuserkuista vietti sunnuntaina 16v synttäreitä ja taas pääsi täti tekemään korttia... Jo oli aikakin, ainakin viikko meni etten kortin korttia tehnyt ;) En tiedä joko sankari on saanut korttitoimituksen, mutta kai tämän voi jo julkaista... ;)

Tein tuon taustan tämän ohjeen mukaan ja minä ainakin tykkään kovasti! Ei mielestäni tarvinnut korttiin lisätä paljoa muuta koristetta, muutaman tähtitimantin laitoin, koittakaa vaan bongata ne kuvasta ;D Ne näkyy onneksi livenä vähän paremmin ;)

Niin ja pitää oikein erikseen kiittää ihanista kommenteista, joita olen viime päivinä saanut! Ne todella lämmittävät mieltä ja kannustavat eteenpäin. Tunnustan, että ilmassa on ollut pientä p*skarteluahistusta ;)

5 kommenttia:

anna kirjoitti...

vautsi miten ihanan persoonallisia ja hauskoja kortteja teet. oli pakko selailla koko blogi samantien. itse olen vasta kortti-aloittelija, joten ei voi muuta kuin ihailla.

Merja kirjoitti...

Aikas ROCK on tää kortti!! Taisi mennä ruskeakausi jo ohitse?!!

Mää tykkään tästä!!

Maaret kirjoitti...

Jee, mä löysin ainakin 4 tähtitimanttia :) Magee kortti taas, joten nyt onkin sulla hyvä hetki käydä kurkkimassa blogiani, jospa sieltä saisit potkua hävittääkseni p*skarteluahistustasi:)

AN kirjoitti...

Kyllä on hauskannäköinen kortti-muistinpahan että minulla on yksi kitaraleimasin-pitäisi siitä alkaa tekeen--

Piitu kirjoitti...

Hienoleimakuva! Ihanan värikäs kortti =)