perjantai 28. elokuuta 2009

MajavaÄIJÄ

Taas on DoodleFactoryn leimasin saanut mustetta ylleen, tälläkertaa vuorossa on tämä niiiin ihana majava-setä ;) Muikeat nuo viikset... melkein teki mieli piirtää vielä rintakarvat niille kaveriksi ;D Kruunuksi "puin" sille nuo pilkulliset pöksyt ;) Kortti on kaikessa yksinkertaisuudessaan ja väritykseltään hiukan miehisempää mallia ;)
Ja Merja pitää sitten suunsa supussa ja pidättäytyy kommentoimasta leimakuvaa ;D

4 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tämän päivän ensimmäinen blogi, johon tulin vierailulle ja heti vastaan pomppas ihan huippukortti!
Kyllä on taas mielettömän hyvin osattu käyttää erilaisia taustapapereita. Luulis, että pallo, tähti ja ruutukuviot eivät mätsäis mitenkään yhteen, mutta toisin on, todistit, että loistavasti sopivat! Lisäksi idea leimakuvan osittaisesta värittämisestä ja pukemisesta on myös ollut oikein huippuväläys, eikä näiden molempien asioiden sovittaminen yhteen leimakuvaan ole mulle mieleen juolahtanutkaan. Toistan varmaan taas itseäni, mutta tää sun tyylis tehdä kortteja on niin tavattoman erilaista ja yksilöllisistä, eikä varmasti samanlaista tule muualla vastaan ja se on juuri se asia, mikä muhun kolahtaa ihan kympillä!
Mukavaa viikonloppua!

Taina kirjoitti...

Mageet uikkarit... ja nuo kivasti kutittavat viikset. Pirtsakka ja ihanan persoonallinen kortti jälleen. Pidän näistä kympillä.

Merja kirjoitti...

Minäkin pidän tästä ihan hirmuisesti, viiksistäkin! Koska kielsit minua kuvaa sen enempää kommentoimasta, niin onneksi Taina sanoi jo kaiken ;) HaHaa!!

Anna kirjoitti...

Sun kortit on niin upeita! Ihanan yksinkertaisia ja tyylikkäitä, minä pidän kovasti.

Ja nää leimakuvat on niin ihania, tahtoisi itsekkin.