lauantai 26. syyskuuta 2009

Taas pääsee loruilemaan

Järkkäilin tuossa tuon lorukorttivaihdon ja nyt pitäis kaikilla osallistujilla olla kasa uusia lorukortteja kotiutuneena. Itse askartelin yksinkertaisia siilikortteja, jossa maskasin (onko tuo edes oikea sana, miten se sanotaaan...?! ;D) Penny Black -siilin kuskaamaan Doodle Factoryn autolla maitojansa ;) Mulla ei ollut maitotölkkileimasinta, niin ne piti ite piirtää... Paha puute leimavarannoissa siis ;)
Vaihtareina tuli ihania kortteja koko joukko. Linkkejä osallistujien blogeihin löytyy täältä. ISO kiitos kaikille osallistujille upeista korteista! Ilmoittelen sitten jos vaikka pistän taas jossain kohtaa uutta vaihtoa pystyyn, lorukortteja kun ei voi koskaan olla liikaa ;)

5 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kiitos nämä olivat ihania ja ovat olleet hoitolapsilla kovassa käytössä jo!

Riikka kirjoitti...

Ompa ihana idea! Kunhan pieni kasvaa, niin tällaisia pitää tehdä.

Haltiakummi kirjoitti...

Löysin itseni vahingossa täältä, ja voi ihanuus mikä vahinko! :) Sinulla on kaunis ja ihanan innostunut blogi, tulen mielelläni toistekkin poikkeamaan ja ihastelemaan!
Kiitos :)

Maria H. kirjoitti...

kiitos kivan vaihdon järjestämisestä!

selma kirjoitti...

Nuo oisivat mullekin tosi tarpeellisia työvälineitä päivittäisessä työssäni. Lorukortit eivät tietenkään ole mulle iha uusi asia, mutta että niitäkin vaihdellaan, on kiva juttu :)Ehkäpä alankin näitä askartelemaan...