keskiviikko 21. lokakuuta 2009

P*skarteluhaaste #11 - Isälle/miehelle

Taas mennään P*skarteluhaasteella eteenpäin - on se hyvä, että edes kerran viikossa tulee blogia päivitettyä ;) Jos joku tietää hyvän nettikaupan, josta saa hyvälaatuista kortteiluaikaa ja -inspiraatiota hankittua nopealla toimituksella, niin kertokaa ihmeessä ;D Mutta siis haasteena tällä viikolla olisi tehdä kortti isälle tai miehelle yleensä.
Mulla kun ei ole isänpäiväkortille mitään tarvetta, niin tein tälläisen vähän miehisemmän onnittelukortin. Kuva taas taattua DoodleFactorya, kissa on maskattu kehyksen sisään. Ja lisänä revittyä ja ressattua ja nitojanniittiä kera paperisuikaleiden... ihankuin toistaisin itseäni ;D


Ja eikun taas p*skartelemaan kaikki ;)

8 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Korttisi ovat niin mainioita ja saavat aina hymyilemään, että voisit tehdä niitä hieman enemmänkin meidän iloksemme :-) Ikävä kyllä arkarteluaika- ja inspiraatiokato on liiankin tuttu vieras myös minun nurkkauksessani.
Valloittava kissa ja hauska tuo nauhan niittikiinnitys.

Taina kirjoitti...

Todella monta aivan mieletöntö yksityiskohtaa...värit ja paperit mieleeni. Kuva kruunaa tämän aivan mahtavan kortin.

Riikka kirjoitti...

Mahtava kortti!

Maaret kirjoitti...

Myisin sulle edullisesti hyvälaatuista kortteiluaikaa ja inspiraatiotakin, jos se olisi vain mahdollista, mulla kun ei ole sitä kaipaamaasi nettikauppaa, hih. Olinpas vitsikäs, höh.
Korttisi kuitenkin taas taattua Pammua ja näitä kortteja jaksais katsella vaikka joka päivä. Joten mars etsimään sitä inspiraatiota:)

elinarsku kirjoitti...

mahtava! tämmösiä mäkin tahdon tehdä. ja sopii kyllä niiiin miehelle tämä että! df, tietysti ihana. katilla samanlainen ilme ku meitin elukalla tällä hetkellä. ;) värit ja kaikki toimii tässä! tee lissää!

niin ja pitäiskö järjestää jotain p*skartelutapaamista tampesteriin??

Reisku kirjoitti...

Jos saat tietää tuollaisen kaupan, niin vinkkaa mullekin, tehdään kimppatilaus! Kortti on taas kerran aivan mahtava! Ja mullahan ei varmaan ole mitään osaa eikä arpaa siinä, jos tuntuu että tuo itsensä toistaminen siirtyy ilta-aikaankin, eihän? ;)

SannaS kirjoitti...

Aivan valtavan upea kortti! Niiiiiiin ihana! Mageita yksityiskohtia! =)

ninarsku kirjoitti...

Hauskaa, miten pienenkin leimakuvan saa korostettua näin hienosti! Tykkään kovasti, suosikki yksitysikohta on nuo niitit noiden kirjainten kulmissa, toimii.

ja mä raahaudun sit kans tapaamiseen jos sen päätätte pitää, täältä kaukaa etelästä :)