keskiviikko 4. marraskuuta 2009

P*skarteluhaaste #13 - Kraft/beige + 1 muu väri

Taas sitä mennään ;) P*skarteluhaasteen 13. haaste on meneillään ja kraft + 1 muu sorttista korttia olisi tarkoitus tehdä. Minäpä tein vihdoinkin vuoden ensimmäisen joulukortin, mutta saapa nähdä jääkö se myös viimeiseksi ;) Suurta mielenkiintoa joulukorttien tekemiseen ei ole ollut havaittavissa ;)

Änkesin samaan korttiin ekopaperia ja kauhean määrän kimallusta ;) Halusin kokeilla noita lumihiutaleita - ne on Marthan punchilla ja Spellbindersin stansseilla tehty ja niiden päälle on laitettu runsaasti isoa kimalletta. Tykkään! ;) Olis vaan vielä kivempi, jos huvittais näitä joulukortteja tehdä ;D Teksti on mun ja Merjan kakkosarkista.Ja taas kaikki mukaan p*skartelemaan!! Aivan erityisen ihana palkinto muuten luvassa tällä viikolla, tahtoo kanssa ;)

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Iihastuttava! Ja tuo SP:n hiutale stanssi on ihana ja erilainen kun mun :)

Maaret kirjoitti...

Sanoisinko että varsin erikoinen, mutta IHANA. Toi lumihiutale tsydeemi on IHQ :)

Piitu kirjoitti...

On kyllä erikoinen, mutta hyvällä tavalla =)..mitä enemmän kuvaa tutkii niin sitä enemmän kortista pitää!
Tyylikäs!

SannaS kirjoitti...

Upea kortti! Tosi kauniit nuo lumihiutaleet! =)

elinarsku kirjoitti...

mä ihastuin tähän korttiin nyt ihan kympillä! toi väriyhdistelmä on ihan huippu! ja lumihiutaleet. ah! tykkään tooosi paljon! (ja ei täälläkään oikein noi joulukortit millään meinaa innostaa...) ja juu, tuun nykimään hihasta viikon päästä perjantaina messuilla. :D

Eleonora kirjoitti...

Ja kauniilla joulukortilla aloitteletkin tämän vuoden joulu-urakan:)

amma kirjoitti...

Kiva!