maanantai 28. joulukuuta 2009

Täällä taas! ;)

Jokohan tämä viikon blogitauko riittäisi...? ;D Tai oikeastaan on ollut ihan p*skartelutaukoa jo pidemmänkin aikaa - varmaan pari viikkoa on mennyt ilman sen kummenpaa papereiden kanssa nysväystä. Viikonloppuna sitten vähän aloittelin taas ja vähän tahmealta tuntuu, mutta josko se taas siitä kun vertyy ;D

Ekaa kertaa valkkasin käsittelyyn tän DoodleFactoryn muffinssin ja tässä siis lopputulos. Ei siis ihan sitä mitä ajatus oli, mutta blogintäytteeksi sekin nyt pääsee ;)


Tuossa aikaisemmin muuten hiirisormi sanoi klik klik ja pistin tilauksen menemään tänne. Oli sitten nopeata toimintaa (ja sekös passaa mun tahtoohetipaikalla -älynväläyksille ;D), tein ja maksoin tilauksen yöaikaan ja seuraavana aamuna ennen kymmentä oli sähköpostissa ilmoitus, että matkalla on ;) Tilasin siis työpöytäni Ikea-spotteihin pari päivänvalolamppua ja täytyy kyllä sanoa, että on toooodella mahtava valo työskennellä ;) Suosittelen!

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti, niinkuin kaikki DoodleFactoryn, joita teet:)
Mä olen jo viime keväästä asti puhunut päivänvalolamppujen puolesta, koska omat kokemukset ovat olleet todella hyviä. Päänsärky ja silmäsäryt siirtyivät historiaan lamppujen hankintojen jälkeen:):):)

Katjuska kirjoitti...

Makoisa kortti, nam! Ihanan keväiset värit tähän joulukinkku-ähkyyn!
Samaa mieltä olen luonnonvalolampusta, mullon kans pöytälamppuun vaihdettu moinen ja on kyllä ihan ehdoton :) ja aina tulee hyviä valokuviakin...ei haittaa vaikka keskellä yötä kuvaisi :)