keskiviikko 6. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste #21 - Vintage

Jos viime viikolla oli vuorossa vuoden viimeinen P*skis, niin nyt on sitten vuoden ekan vuoro ;D Haasteena tällä kertaa olisi VINTAGE. Eipä ole vintage ihan mun ominta aluetta ja tämän kortin parissa vierähtikin hetki jos toinenkin ;) Oli haastetta kerrakseen, mutta eikös se vähän ole haasteen ideakin - haastaa käyttämään korteissa erilaisia värejä tai materiaaleja tai mitä nyt ikinä, mitä yleensä ei välttämättä tulisi käytettyä.

Tässäpä kuitenkin tuotokseni. Paperit on Graphic45 ja vanha (jotain 70-luvulta ;D) kirjansivu kirjaston poistomyynnistä hankitusta kirjasta ja kuva on tulostettu netistä aikoja sitten. En enää muista tarkemmin, että mistä, mutta paljon kaikkia kivoja kuvia tulostettavaksi siellä oli ;) Kuvan takana on tagi onnitteluineen.Ja sitten taas hopi hopi p*skartelemaan! ;)

9 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Waude! Tämä on ihan huippuhieno! Ei kyllä uskoisi että koit haasteellisena tämän vintagen kun näin upeaa jälkeä sait aikaan- mutta taidatkin olla sellainen monitaituri että kaikki onnistuu mihin vaan alat! :)

Laura kirjoitti...

Oli kyllä ihan pakko tulla käymään sinun blogissa sillä tämä kortti on ihan äärettömän kaunis. Ihastuin siihen ihan heti!!!

Katjuska kirjoitti...

Tämä on aivan ihana! Tuo vihreä väri on todella onnistunut valinta :)
Aivan mahtava kortti jälleen :)

Maaret kirjoitti...

Minäkin tykkään, näemmä vihreästäkin saa täydellisen vintagekortin :)
Hyvää tätä vuotta ja Loppiaista!

mummeli kirjoitti...

Upea kortti kokonaisuudessaan. Kyllä tuli mullekin aamulla heti mieleen että HÄH, ei ollut mun mielestäni yhtään sun oloinen kortti mihin on totuttu. Siis hieno saavutus erilainen tulos, jes.

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kiva nähdä tällaista erilaista korttia sinun tekemänäsi ja hyvin toimii,oikein upea lopputulos.

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti,tosi upea valinta tuo taustapaperi :)

Miijja kirjoitti...

Ihana kortti ja hienosti olet onnistunut tekemään vintagekortin muun värisenä kuin ruskeana, jona niitä yleensä näkee. Kuva on tosi kaunis, vinkkaappa, jos löydät paikan uudestaan, mulla olis kans tuollaiselle kuvalle käyttöä :)

Viipula kirjoitti...

Tämä on upea, vihreä on niin raikas tässä kortissa, että melkein haistan tuoreen nurmikon tuoksun=O)