keskiviikko 27. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste #24 - Bling Bling

Koitanpas tällä viikolla olla taas ajoissa postaukseni kanssa ;) P*skista mennään jälleen ja haasteena olisi tällä kertaa BLING BLING. Kimallusta ja timantteja löytyi varastoista minunkin korttiini, vaikka kaikkein suurin BlingBling-fani en olekaan. Aina välillä voi vähän kokeilla kuitenkin ;) Ja siis ihan varmuuden vuoksihan pitää olla kaikkea blingblingistä lähtien siellä varastoissa ;D

Kuvan laatu on taas mitä on, mutta taustapaperin kukat on ihan kimallusta täynnä ja timangeja on eksynyt nurkkiin ja perhoseen. Niin ja on se perhonenkin kimallekartongista leikattu ;) Alemmasta kuvasta näkyy kimallukset hiukkasen paremmin ;) Teksti on The Greeting Farmin setistä. Yksinkertaisella linjalla mennään tänään ;)

Ja sitten kaikki mukaan haasteeseen, hopi hopi ;)

6 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

ihanasti blingiä! tykkään kovasti.

Piia kirjoitti...

Upean kokonaisuuden olet loihtinut aikaan vaikka blingin ystävä et olekkaan - teksti on kerrassaan ihana ja tuo perhonen todella upea yksityiskohta joka kruunaa koko kortin!

Taina kirjoitti...

Ihana kortti...tulee kesä mieleen näin pakkasten keskellä. Itse en keltaisesta väristä erityisesti pidä, mutta tämä on kyllä kaunis.

Katjuska kirjoitti...

Tuo taustapaperi on aivan ihanaa!
Tosi upean tyylikäs kortti. Minusta tuo tekstileima on juuri sopiva koska se ei riitele taustan kanssa.
Perhonen kruunaa kyllä kaiken :)

Maaret kirjoitti...

Upea, JES!

Tiituli kirjoitti...

Kaunis kortti! Ja tuo perhonen... se on aivan MAHTAVA!!!