keskiviikko 3. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste #25 - Punainen + turkoosi

Hellou, taas on koittanut P*skispäivä! Tälläkertaa vuorossa olisi värihaaste, joka kuuluu: PUNAINEN & TURKOOSI. Ihanan pirtsakka, mutta aika haastava väriyhdistelmä ;) Kortin sijaan mulla olisi tänään tarjolla BIAlla tehty kirja. Tein jo joskus aikaisemmin yhden kappaleen tekstileimasimilleni, mutta se pirulainen jäi pieneksi ;D Mistä näitä leimasimia oikein tulee...?! ;D Tämä uudenuutukainen ja reilusti vanhaa isompi on mitoiltaan 5"x8". Sisuksissa on siis laminoidut sivut. Taas mahtuu tekstileimat jonkunaikaa... ;)

Tekstin tein Quickutzin stansseilla ja laitoin Glossy Accentsia päälle. Muuten mennään DoodleFactoryn lempparileimalla ja pilkkupaperilla, kuinkas muuten ;) Niin ja kokeilin tehdä tuollaista ruttunauhaa, ompelin koneella ompeleen keskelle nauhaa ja kiristin rutulle ;) Tykkään! ;)Niin ja muuten, kattokaas minkä ihanuuden sain kassiini roikkumaan! Lovelovelove it! ;) Tänkspänks, Reisku!

12 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Upea kirja ja todella käytännöllinen

kirsin kortit kirjoitti...

Hieno, värit mahtavat!

Carola kirjoitti...

Pirteä kiva kirjanen :)Mainio tuo kuva :)

anna kirjoitti...

ompas hyvä idea. itsekin olen pohtinut jo että mihin nuo pienet leimavarastot laittaisi, että olisivat sopivasti esillä. tämä toteutus olisi kiva nähdä myös sisältäpäin :)

Piia kirjoitti...

Aivan ihana kirja ja kerrassaan mainio idea leimojen varastointiin! Täytyy vissiin tuo BIA-itselle jo viimein hankkia kun olen niin kauan jo sitä meinannut ja nettikauppojen ostokoreissa pyöritellyt :D :D :D

Piccolissima kirjoitti...

Tässähän kulkee kaikki kätevästi mukanakin, jos joskus on tarvetta kuljettaa! :) Pirteä ja hauska kansi! Minulla on sinulle kysymys tuoreimmassa postauksessa! ;D
Käyppäs kuikkaamassa jos ehdit!

Riikka kirjoitti...

Hieno kirja ja ihana väriyhdistelmä!

Milla kirjoitti...

Eikä! Huopa-Yapples on aivan ylettömän ihana!! :D Aivan mahtava, kassi kuin kassi kaunistuisi moisella :)

Ja mahtava on kirjasikin, tuo väriyhdistelmä on tosi herkku!

PäiviR kirjoitti...

Pirtsakka kirjan kansi.
Mutta hyvä on tuo idea tehdä laminoimalla kirjan sivut leimasimia varten. Toisaalta hyvä, jos/kun kirja tulee täyteen, sitten on varmasti tekstileimasimia joka lähtöön... vai onkohan sittenkään.:)

Piccolissima kirjoitti...

Kiitooos vastauksesta. Nyt sitten google ahkeraan käyttöön, jos sitä jostain löytyis? :)

Ansku kirjoitti...

Tää on kyllä ihan mahtava ja niin sun näköinen(enkä tarkoita nyt tota leimaa..hih)Tämän tunnistaisi sinun tekemäksi ja omistamaksi ilman tekstiäkin!

Katjuska kirjoitti...

Sikamakee!
Niin lujaa iskee aina nuo pallokuosit ja tämä kirjanen on kertakaikkisen yliveto :)