keskiviikko 17. helmikuuta 2010

P*skarteluhaaste #27 - Luonnos

Maanantai, tiistai, p*skispäivä, torstai...eiks nii... ;D
Meille P*skikseen tekee tänään viikonmittaisen paluuvisiitin ihana, entinen DT Karita, joka on tehnyt meille luonnoksen haasteeksi. P*skishistorian ensimmäinen luonnos ;) Kiitos, Karita!

Jälleen kerran korttia pakertaessani tulin siihen lopputulokseen, että mulla ei ole riittävästi (eli kaikkia mitä maailma tuntee :D) kauniita ja yhteensopivia papereita! Muutaman kelpuutin nyt kaikesta huolimatta mukaan korttiin, mutta yhden palasen korvasin kalvolla. Tykästyin kovasti tähän C.C. Designsin tyttöseen ja nappasin sen mukaani Leimailutaivaasta. Copiceilla värittelin jälleen ja jostain kumman syystä haluan nykyään leikata lähes kaikki leimakuvat reunoja myöten irti, niin siis tämäkin koki saman kohtalon ;) Taisi myös olla vähän onkelmia teippien kanssa, kun kaikki paperit on vähän vinossa ;D


Tervetuloa mukaan P*skartelemaan! ;)

8 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Tosi pirtsakka ja kiva kortti, niin kun korttisi aina:)

Riikka kirjoitti...

Keväisen värinen kortti!

kirsin kortit kirjoitti...

Tosi kaunis kortti, ihanan pirteä:)

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihana! Niin pirtsakka meininki!
Ihan sun näköinen kortti :)
Mistä hankit nuo tähtikoristeet, onks ne klemmareita? Sulla tais olla jotain samanmoisia sydämiäkin aiemmissa korteissa, onks samasta paikasta?

Taina kirjoitti...

Ihana ja pirtsakka kortti. Kivasti olet paprut laittanut vinoon . Tykkään tyylistäsi...

Tiituli kirjoitti...

Kivan pirteä kortti! Taustapaperin kohokuvioitu pilkullisuus on ihanasti yhtenäistä oranssisen pilkullisen paperin kanssa. Tuo kalvo on kans ihan huippujuttu, antaa ihan oman leimansa tälle kortille.

Jaana kirjoitti...

Kiva pirteä kortti!Tykkään korttisi väreistä:)

Ansku kirjoitti...

Ihana,pirtsakka kortti!Mäkin kuolaan näiden tyttösten perään,mutten kyllä niistä yhtään vielä omista.Tarttis varmaan mennä tekeen tilausta...