sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Copic Colour Challenge #54


Heihoo, olen vähän saanut kortteiltua! Osaa tuotoksista näette sitten vähän myöhemmin, mutta tämä yksilö pääsee hetimmiten blogiin asti. Harvemmin tulee osallistuttua haasteisiin nykyään, mutta nyt aattelin ekaa kertaa osallistua Copic Colour Challengeen. Väreiksi siellä annettiin Y21, BG15 ja B93. Pitkästä aikaa otin käyttöön tämän yhden lempparileimani ekasta Miss Anya -satsista. Nämä leimat oli muistaakseni välillä ihan käyttökiellossa, kun en muita kortteja olis malttanut tehdä ollenkaan ;D
Seuraksi tyttöselle valikoitui lempparipapereita, BGn Urban Prairie -sarjaa. Voisin ehkä haluta uuden lehtiön... ;) Innostuin vähän ompelemaan ala-astemeiningillä, kun ei muuta kummempaa ajatusta päähän pälkähtänyt. Valokuva on peestä, yritän muistaa/jaksaa uusia otoksen ;) Edit. Kuva vaihdettu, vaihtamisen hyödystä en ole niin kovin varma ;)


10 kommenttia:

kirsin kortit kirjoitti...

Kaunis! Tosi ihanat värit ja hyvin väritetty kuva:) Kiva toi ala-aste ompele:)

Taina kirjoitti...

Tosi kaunis ja keväinen kortti. Hyvät värivalinnat ja tuo ommeltu kranssi on huippu:))

Merja kirjoitti...

IHQ!! Mä jo pelkäsin, ettei loman aikana tule yhtään korttia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mageen värinen kortti ja heinot ompelukset :)
Siis ehditkö sä kortteileen lomalla enemmänkin?? Ja mä vaan yhden... :(

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti, ihanan pirtsakat keväiset sävyt :)

Paulette kirjoitti...

Pirtsakka kortti! Upeat värit...

Maaret kirjoitti...

Aivan loistava kortti:) Todella kivasti ideoitu toi ympyrä ja siihen ompelukset. Leimakuvan väritys IHQ!

Riikka kirjoitti...

Kaunis ja keväinen kortti!

Milla kirjoitti...

Ninan leimoista... Juuri sitä kissaa ja vastaavaa koiraa (Harald?) en löytänyt itsekään enää, kun yritin metsästää sitä leimasimen nimeä. Tilasin ne aikoinaan October Stampsiltä, mutta sielläkään niitä ei enää näkynyt :( Muita Ninan leimojahan löytyy paljonkin, esim. OS:llä on mm. Apan Otto -leimoja, jotka ovat myös aivan ihania, nimimerkillä "niitäkin löytyy" 8)

elinarsku kirjoitti...

Toooooosi kiva kortti! Ihanat värit, paperit ja toi leimakuva on kyllä nätti. Ja ompelus on kiva myös. Millä oot tehny ton onnea-tekstin? sekin näyttää kivalta.