lauantai 10. huhtikuuta 2010

Doodlet kotiutui!!

Jiiiihaaa!!! Uudet DoodleFactoryt on täällä!! Sain ne käsiini torstaina, mutta oli muuta menoa illalla ja en päässyt korkkaamaan niitä, mutta eilen sitten töiden jälkeen oli PAKKO. Ihan tyytyväinen en tässä ole muuhun kuin itse olioon, mun silmääni häiritseen nyt suunnattomasti, että kaikki noi paperit on tuollasia "likaisen" värisiä... Illalla kun tein kortin en huomannu sellasta ollenkaan - liekö vika sitten valonpuutteen vai uusien leimojen, enpä tiedä... ;D Tekstileima on uudesta nelosarkista. EDIT. Arkin varausaikaa on 11.4 asti!!


Jatketaan harjoituksia ;)

8 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Siis magee kortti taas, sä olet kyllä paras DoodleFactoryn leimasimilla askartelija, tosin kyllä Merjakin asiansa osaa:)
Nää on aina niin hitsin hauskasti väsättyjä kortteja ja superkivoja materiaalijuttuja osaat niihin laittaa, kuten nytkin klemmari, niitit ja toi lippukin on kiva :)
...ja mun mielestä noi värit ei oo mitenkään likaiset vaan "murrettuja", kuten hienosti sanotaan, hih:) Loistavaa viikonloppua sulle!

onnekas kirjoitti...

Tosi hilpeä veikko!
Minustakin värit näyttää kivoilta..

Milloinkahan saan omat leimasimet kotiin asti, ei ainakaan tällaiset kortit yhtään helpota odottamista ;)

Milla kirjoitti...

Eih, vähänkö ihana!! Nää uudet Doodlet on kyllä niiiin hienoja, vielä olen pystynyt vastustamaan tilaamista mutta eiköhän se melko turhaa ole, ennemmin tai myöhemmin ne kyllä tännekin kotiutuvat... ;) Ihana kortti kaiken kaikkiaan!

Katjuska kirjoitti...

Aivan mahtavan huippu kortti :)
Niin hieno ja toimiva kokonaisuus.
Nää on aina yhtä hauskoja :D

Merja kirjoitti...

Siis super suloinen nappihousu! Viivi on kehunut sun korttia kaikille, se on aivan MAHTAVA!! (niinku tääkin!) Eli iso kiitos sinne suuntaan!

elinarsku kirjoitti...

noi uudet oliot on kyllä vaan mahtavia! ja sä teet niistä vielä niin ihania korttejakin! mä kyllä tykkään noista "likaisista" sävyistä. eli jatka samaa rataa!

Tanja kirjoitti...

Nuo Doodlet on niin minun mieleen! Ihania otuksia! Ja teet muuten makeita kortteja niistä! Pitäisi laittaa tilausta menemään.

ninarsku kirjoitti...

ihana! <3