keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #36 - Ei leimakuvaa

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa on tarjolla haaste ilman leimakuvaa. Säästytte kerrankin DoodleFactoryiltä ;D

Ihailen aina kaikkien muiden korteissa tasapainoisia ja niiiiin kauniita kukka-asetelmia ja ajattelin yrittää itsekin. Mielestäni en vaan osaa tehdä "kunnollisia" asetelmia. Tätä korttia varten kaivelin giganttisesta kukkalaatikostani Priman säläkukkapussin ja valikoin kaikki kukat sieltä. Kummasti violetti veti taas puoleensa ;) Tausta on kalvoa Fabrianon päällä ja kirjaimet on leikattu Quickutzilla.


8 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

No hei!
Kaunis kortti,hienosti sopii värit yhteen.Kyllä sä osaat kukat laitella,kokeiles isoja kukkia laittaa enemmän "sumpuun"elik keskimmäisellä kukalla aloitat-sit viereinen keskim.juureen,niin nostattaa sitten aloitus kukkaa jne.saitko mitään tolkkua:)

Maaret kirjoitti...

Todella mageesti olet kukkaryppäät kasaillut, lähinnä väriyhdistelmiä tarkoitan, mutta sopii hyvin tähän, sanoisinko "rohkeaan" korttiin:) Toi kalvo on aikas kivan näköistä:)
Ps. kävin ja löysin:)

SannaS kirjoitti...

Voi ihanuus!! Upea!!! Värit on niin kauniit!! =)

Riikka kirjoitti...

Mainio, ei niin perinteinen yhdistelmä :)

Katjuska kirjoitti...

Wau, tässä on tyylikkyyttä!
Hieno ja rohkea veto :)

Tiituli kirjoitti...

Aivan mainio kortti! Kokonaisuus on jotenkin tosi iloisen oloinen tummasta pohjaväristä huolimatta. Tämä kortti tekee vaikutuksen!

elinarsku kirjoitti...

MAGEE!!! ja kyllä sä osaat noi kukatkin laittaa, älä yritä. ;) tosi hieno! katoin että mulle kans tollasta mustavalkosta paperia, mut sehän onkin kalvoa, vielä ihanampaa!

onnekas kirjoitti...

Hei,
Kävit tuolla blogissani vinkkaamassa fonttia, ja se on aivan IHANA!! Ihan sellainen mistä olen haaveillutkin :)

Ja tämä sinun korttisi on todella kaunis, niinkuin jo joku taisikin sanoa, tummasta väristään huolimatta oikein raikas ja pirteä! Ihan kuin kevään krookukset hehkumassa muuten niin värittömässä maassa..