keskiviikko 5. toukokuuta 2010

P*skarteluhaaste #38 - Bingo

Tällä viikolla P*skiksessa pelataan jälleen BINGOA ;) Valkkasin omaksi rivikseni kukka-violetti-niitti. Ja nyt täytyy tunnustaa, että yritin p*skarrellessani miettiä pääni puhki, että mihin hitsiin nyt lykkään tässä ne niitit... ennenkuin sitten tuli mieleeni että bingoruudukossa ei puhuta just niistä Timpan niiteistä mitään, vaan myös haaraniitit on niittejä ;D Minä niiiin rrrrakastan niitä Timpan pikkusia niittejä, ettei muut vaihtoehdot edes tullut mieleen ;D

Tein pitkästä aikaa paperikukista perhoset koristeeksi korttiin, kun muut ei nyt tuntunut millään sopivan. Leikkasin siis viisilehtisestä Priman pikkukukasta yhden terälehden pois. Perhosen vartalona on Martan ison perhosleikkurin "jämäpala" kuorrutettuna kimallekynällä ja Glossyllä ;) Ja violetti kortti taas - entinen inhokkivärini on taas tekemässä tepposet ;) Samoin kävi joskus muinoin keltaiselle ;) Nyt mulla on sen värinen auto ja tykkään siitä hirmusti ;)

5 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Ihanan söpöläinen kortti :)

Maaret kirjoitti...

Wow, tää on ihana:)

Katjuska kirjoitti...

Ihana söpöliini :)
Kivan tyttömäinen!

baula kirjoitti...

Ihana kortti! Violetti ei oo munkaan lemppari, mutta silti näissä joku viehättää.. :) Ja kiitos perhosvinkistä. Mulla on samaisia kukkia vaikka kuinka paljon ja harvoin tulee käytettyä..

Piia kirjoitti...

Tää on kuin karamelli <3 Ihana! Ja mainio idea nuo perhoset!!!