keskiviikko 12. toukokuuta 2010

P*skarteluhaaste #39 - Boordileikkurit

P*skiksessa pitää tällä viikolla käyttää boordileikkureita. Tein oman versioni muutama viikko sitten kummityttöäni varten. Halusin korttiin pitsiä reunustamaan pinkkiä paperinpalasta, mutta en jaksanut ruveta miettimään miten nuo kulmat saisi siististi ilman oikeata kulmaleikkuria. (Onko tähän leikkuriin edes kulmaleikkuria tarjolla...?!? Mulle heti sellanen jos on... ;D) Leikkasin sitten vaan suikaleita ja niiden päät vinoon ja tein reunat niistä ;) Lisäkoristuksena vain Martan perhonen timangeilla ja löllöhileellä sekä se ikänumero. Ja se, että kummityttö on 10vee, ei suinkaan tarkoita, että minä olisin yhtään yli 25vee - vaan oon 24 ;D


Tässä on vielä kuvassa aikaisemmin tekemäni lahjaloota (koristeeksi sain lisättyä vain sen perhosen tähänkin... ;D) sekä kortti. Lahjana oli korvikset - pinkillä kivellä tietty ;)


Edit. Ninarsku ja Merja... Siis se luistelijatyttö... mä pilasin sen...!! Byääähähäää..!! Värittelin sitä loppuun ja keskelle naamaa tipahti ruskeaa tussia. En saanut sitä edes blenderillä häivytettyä ja se koko naama muuttui kirjavaksi. Olis edes tippunut mekolle, niin olisin tehnyt siitä pilkullisen... Mua niiiin harmitti/harmittaa, että niitä oli vain se yksi kuva... Jos pyydän oikein kauniisti, niin teetkö elinarsku mulle uuden (kertaa 2, varmuuden vuoksi ;D)

6 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

ihanat! Mutta mihin se luistelija tyttönen jäi ;)???

Merja kirjoitti...

Ihanahan tää on! On tainnut mennä sinullakin hetki viimeisestä pinkistä kortista, jos oikein muistelen!

Mutta tosiaan, kuten Ninarsku kysyy, missä on luistimet?!!

Ansku kirjoitti...

Suloinen kortti ja lahjarasia kokonaisuus!Ja olet kyllä sitten niin vimpan päälle siististi tehnyt nuo kulmat näinkin,ettet sinä mitään kulmaleikkuria siihen tarvi..ja piste!!Mukavaa päivänjatkoa;)

Katjuska kirjoitti...

Tosi söpöset rasia ja kortti.
Tosi hyvin olet saanut tehtyä nurkat pelkällä "suoralla leikkurilla", eipä sitä tarvi tuon leikkurin kanssa olleskaan sitä kulmaleikkuria :D
Ihana tuo kimalteleva perhonen :)

Riikka kirjoitti...

Perhonen on söpö ja hienosti tehty tuo pitsikehys!

.::CaRiN::. kirjoitti...

Supercute card! :D