sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

P*skartelua Hämeenlinnassa

Eilen oli ohjelmassani p*skartelureissu Hämeenlinnaan. Ihanaiset Ninarsku ja Skräpteekin Miia oli järkkäilleet meille ihan mahtavan blogitapaamisen, oli niiiiin hauskaa tavata taas uusia ja "vanhoja" naamoja, jutustella, herkutella ja p*skarrella! ;) Kiitos likoille järkkäilyistä ja kaikille paikallaolleille huipusta seurasta!

Tavoistani poiketen minäkin sain jopa yhden kortin valmiiksi, kun oli kivannäköinen luonnos tarjolla. Heitin aamulla kiireessä pakkaillessani laatikkoon mukaan pöydälläni pyörineet irtopaprut ja tämä sitten syntyikin niistä. Ihan turhaan kannoin ne kaikki muut lehtiöt mukanani ;) Kuva on taas sitten tapojeni mukaan DoodleFactoryn ja Copiceilla väritetty. Kukkasia tai muita koristeita yms. en ollut juurikaan mukaan ottanut, niin noita koristuksia hieman pidempään pähkäilin, ennenkuin keksin leikellä nuo "rinkulakukkaset" ;)


Ja kävi vielä niin hassusti, että voitin p*skarruksellani palkinnon! Tajusin vasta illemmalla, että tosiaan, se ei ollutkaan arvonta... En siis tainnut tajuta kiittää teitä, joten siis KIITOS kaikki! ;)

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Viiviä lainaten, aikas hieno kortti ja värit sopii hienosti yhteen ;)

Siis mahtava kortti ja oot voittosi ansainnut!

KIITOS siis myös AIVAN MAHTAVASTA seurasta, mun muru!

Minna kirjoitti...

Korttisi on taattua pammua :) Siis super ihana. Onnittelut voitostasi. Oli tosi mahtava nähdä, joten seuraavaan kertaan...

SannaS kirjoitti...

Loistava kortti!!! Ihanat rinkulakukkaset!! =)
Ihanaa oli tavata!!! Toivottavasti pian törmätään uudelleen!! =)

Katjuska kirjoitti...

Mahtava kortti, ei ihme että se oli voittoisakin!
Hienot paperivalinnat ja hienoja yksityiskohtia, "kukat" on upeet!

Riikka kirjoitti...

Kivoja paperiyhdistelmiä ja nuo "kukkaset" on tosi hienot!