keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

P*skis #49 - Sininen + 1 muu väri

Heips!!
Olisi taas aika uuden P*skishaasteen ;) Nyt pitäis kortissa olla sinistä väriä ja sen kaverina yhtä mitätahansa muuta väriä. Mun sininen on sävyltään tuollainen turkoosi-petrooli-mikälie, mutta sininen mun mielestä kuitenkin ;) Kaverina sille on vaaleanvihreä.
Teksti tehty Dymolla ja laitettu vellumin päälle - vellumista yritin tehdä ajatuskuplaa, mutta ne pienemmät pisteet (vai mitä ne on?!!? Onko niille joku nimi...?) jäi ainakin tosi huonosti näkyviin kun Glossyn tipalla laitoin ne kiinni. Vuosi vielä -teksti siks kun kortti menee 17vee täyttävälle... ;) Tytsy on Farmareita.
Niin ja tämä on DoubleSlider-kortti - ylhäältä ja alhaalta siis tulee lappuset esiin kun tuosta nauhasta vetää. En huomannut omasta kortistani enempää kuvia napsia, mutta juutuupista löytyy havainnollistavaa materiaalia ja ohje tähän, jos joku tahtoo kokeilla ;) On tämä loppujen lopuksi aika yksinkertainen tehdä ;)

3 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

tää oli kyllä niiiin magee livenäkin että!
ja kyllä mä vielä yritän ymmärtää miten toi toimii. pitää ehkä ajatuksen kanssa katsoa noi ohjeet, jos blondi vaikka tajuis... ;) ja tulipa muuten mun värittämästä tyttösestä pikkasen eri näköinen. monikäyttöinen leima siis!

Maissi kirjoitti...

Mahtava kortti, tykkään ihan kympillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Magee kortti kerrassaan!
Kiva toi tyttönen. Onko se ihan uusia farmareita?