sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Riksun Kitty

Olin eilen Riiihimäellä Karitan järkkäilemässä blogitapaamisessa monen muun askartelijan kanssa. Oli ihan mahtava päivä! Kiitos Karita järkkäilyistä ja kaikille muille paikalla olleille huippuseurasta! ;)
Sain tehtyä jopa yhden kortin päivän aikana (tästä on tulossa tapa... ;D) valmiiksi asti. Paperit keräilin säläpussukasta ja tällä kertaa tajusin jopa ottaa jotain koristeitakin mukaan ;) Tuo vihreä pahvi on joskus leimasinpaketista talteen laitettu roska, eli kierrätettykin on ;) Leima on Ellun Kittyjä.
Vähän tuli taas orpo olo kun katteli tätä omaa p*skarrusta siellä muiden joukossa pöydällä... Mikä ei kuulu joukkoon...?!? ;)

8 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Mauahtavan hyvä kortti! ;D Ihanat värit ja tuo kissu on niiiin suloinen <3

Santtu kirjoitti...

Todella valloittava kortti! ;)

maiju kirjoitti...

Sä vaan haluat erottua joukosta... Sulla on MAHTAVAT värit ja teksti on niin taas sua. Sä olet omaperäinen ja on hyväkin erottua joukosta ;)

SannaS kirjoitti...

Aivan loistava kortti!!! Tykkään niin kun on ihanat raikkaat värit!! =)

Minna kirjoitti...

Voi noita sun tekstejä, sä oot vaan niin taitava:)

elinarsku. kirjoitti...

Uih! Keltainen Kitty! :D Mä ainaski tykkään sun ihanista värikkäistä korteista! Ja aina niin hauskoista teksteistä. itekin kun sais tollasia aikaan.

Marika kirjoitti...

Mä niin pidän sun tekemistä korteista, ne vain on niiiiiin mahtavia!!!!

Värit, tekstit ja asettelut!

Piccolissima kirjoitti...

Mää myös ihailen suunnattomasti sun omaperäisyyttä ja taitavaa värien käyttöä! Sehän on vain positiivista, että erotut joukosta! :)