keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

P*skis #86

P*skiksen aika taasen, kylläpä viikot menee nopsaan ;) Nyt pitäis haasteessa keskittyä kortin sisäpuoleen ja takakanteen. Mulla ainakin ne on yleensä ihan tyhjänä, jossain extraspesiaalitapauksessa tulee laiteltua koristusta sisuksiinkin, mutta hyyvin hyvin harvoin.

Kortissa on taustana iiiihanaa SassaFras-paprua, jossa on vähän niinkuin valmiiksi jo kaikenlaista koristusta. Laitoin pari nappia, narun ja postimerkin lisukkeeksi. Niin ja upeanmahtavan organzakukan, jonka sain Marikalta, KIIITOOS! ;) En meinaa raaskia käyttää niitä ;) Tytsy on Farmin uudesta Creeper-setistä.


Sisäpuolelle en osannut oikein mitään erikoista laittaa. Kraftille tein tuon kirjoituslappusen ompelemalla viivat ja saman SassaFras-sarjan paperista leikkelin pari kukkakuviota koristuksiksi. Simppeliä. Ehkä näitä sisustuksia vois tehdä vähän enemmänkin... ;)


Takakannessa on ainoastaan tämä oma leima. Yleensä sekin on vaan leimattu suoraan korttipohjaan ;)5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tuo kansi papereineen ja yksityiskohtineen on todellinen herkku!

Marika kirjoitti...

Ihan mahtavuus! Ja tuo sisäpuoli on magee! Samoin sun oma leima :)

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihana!
Kaunis värimaailma. Söpöset nuo ompeleet :)

SannaS kirjoitti...

VOI EI, sulla on toi uus setti jo...ÄÄK, mä niin aattelin et mä voisin hetken aikaa viivytellä sen tilaamista...älä nyt sit tee lisää kortteja näillä leimoilla, ethän... ;)

HUIPPU-UPEE kortti!! niin WWWAAUU!!! =)

Piia kirjoitti...

Mielettömän hieno kortti taas sulta :)

Ja mie oon niin kade kun sulla on selkeesti niin oma tyyli jo hallussa! Itse kun poukkoilen vieläkin suuntaan jos toiseen vaikka näiden vuosien jälkeen luulis sen oman tyylin jo pikkuhiljaa löytyvän :D