keskiviikko 11. toukokuuta 2011

P*skis #90

P*skista ja luonnosta tänään! Luonnos on tälläkertaa omaa käsialaa, mutta kiepsautin sen kuitenkin kyljelleen... ;) Siis piiiiitkästä aikaa tuli tehtyä Doodlekortti. Edellinen Doodlepostaus taisi olla maaliskuun puolella... ;) En oo pahoja vieroitusoireita havainnut kuitenkaan tai sit on jo niin paha tilanne, ettei tajuakaan ;D
Paperit on Cosmo Cricketiä ja tuo vaalea saattaapi olla Scenic Routea. Tämä meni kummitytön minuutteja nuoremmalle "pikkuveljelle" synttärikortiksi ;)

7 kommenttia:

Santtu kirjoitti...

Oi vitsit mikä namukortti! ;)

ninarsku kirjoitti...

ai vähän ihana korttiloinen! Mulla on ollu semisti ikävä sun doodleja :) Ja hyvä, että jos luonnoksen tekijä on vähän muokannut sitä, niin sit me muutkin saadaan hyvällä omallatunnolla :)

Kootut teokset kirjoitti...

Kattelinkin aluksi, että eihän tää oo luonnoksen mukainen! Aika nopsaan tajusin kuitenkin tuon kääntötempun, minkä olit tehnyt. :) Tää on taas tosi kiva kortti ja ihailen tuota sun leimakuvien väritystaitoa. Voisitko ehkä järjestää jonkun kurssin...?

Milla kirjoitti...

Ihana! Kyllä doodle on aina doodle! :)

Etkä sä mitään (kovaa, sietämätöntä, lamauttavaa... ;) ) ressiä aiheuttanut, vähän vain pukkas kylmää hikee kun aluksi sieluni silmin näin onnettomia muka-doodleja ihan väärin väritettyinä ja niistä väännettyjä onnettomia kortteja.... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! Kiitos siis rutiinien rikkomisesta vielä kerran! :)

Henna kirjoitti...

Tosi kiva kortti, ihanan värikäs!

Annika kirjoitti...

Ihana kortti, värikäs ja iloinen. :)

Maaret kirjoitti...

No just joo, taas ihan huippu magee kortti! Mistä ihmeestä noita sun hyviä ideoita saa ostaa? :)
WAUDE!