sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Omannäköistä...? ;)

Eikös tällä viikolla tarjoilla omannäköisiä kortteja... ;)
Tämmöisen tekaisin tuossa joku aika sitten inspiroituneena Mummelin kortista, jossa oli käytetty samaa kuvaa. Muistin, että mullakin on tuo leima, mutta en oo leimannut sillä ollenkaan ja aattelin korkata sen. Oon kyllä joskus tehnyt tällä kuvalla kortin tai useammankin, mutta ne kuvat taisin joskus saada Merjalta. Ja se oli aikaan ennen Copiceja, niin niitäkin halusin tähän kokeilla ;) Ja lopputulos ei ihan ominta aluetta ehkä oo, mutta tykästyin tähän ite.
Paprut on ah-niin-ihanaa October Afternoonia ja koristeena tietty pikkuruusuja. Kokeilinpa vähän harsoakin ;) Rosette-kukka on Timpan stanssilla tehty.

5 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

no niin on ihana!!! tosi suloinen hurmaava kortti!! UPEA kokonaisuus!! =)

Milla kirjoitti...

Ihuna! 8) Tosi upea väritys tässä ja koko kortti on täynnä kaikkea ihanaa, harsoa, rosettea (mä niiiin hankin tuon stanssin joskus! ;) ), ruussuja... Vau!

Marika kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen kortti! Vau!

Minna kirjoitti...

Super suloinen kortti:) Pitäis kaivaa itsekkin tuo leimasin esille...

mummeli kirjoitti...

Jepulis Pammu, täähän on ihan uutta romanttista sulta ei yhtää örkkiä missään.Tuo leimakuva on varmaan yksi parhaista ollut jo pitkään, liian harvoin vaan sitä tulee käytettyä niin ei kyllästy. Korttisi on tosi ihana ai ai HYVÄ PAMMU.