keskiviikko 17. elokuuta 2011

P*skis #104

P*skista mennään taas tänään ja aaltopahvi on päivän sana ;) Aina välillä tuleekin innostuttua aaltopahvista, se tuo mukavaa ulottuvuutta korttiin ;) Kortti itsessään menee aika tutulla ja mulle ominaisella kaavalla ;) Paitsi kuvan suhteen... se kun on väritetty Distresseillä (vuosi, pari sitten... ;D) Poikakortti kun on kysessä, niin noita tähtiä tunkespunkes mukaan... ty-ty-tykkään tähdistä, mutta ittee ärrsyttää kun poikakortteihin tulee aina vaan tähtiä koristuksiks... ;) Noi kortin värit on mun mielestä kovasti nam ;)


7 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Oi, aaltopahvi on ihanaa.. kuten on tämä korttikin! Värit on loistavat, tähdet on hyvät ja väritys.. (saisko tähän kohtaan mitenkään sellaista järkyttynyttä 'distresseillä väritetty!?'-ilmettä..? ;D ) - hiano on! :)

Riikka kirjoitti...

Ihanan raikas väritykseltään!

Ja tosiaan Distresseillä o.O!! oho. ;D

Puuhis kirjoitti...

Onnistuneet aaltopahvit. Ja tähdet ovat muotia poikien vaatteissa yhä tänä päivänä

ninarsku kirjoitti...

tähdet vaan rulaa :) kuten sun kortitkin aina. Suippu, eli superhuippu. :D

Anski kirjoitti...

Söpö kortti!
Mäkin oon miettinyt mitä vois poikamaisiin juttuihin laittaa tähtien tilalle?! Muttakun tähdet nyt vaan on niin mahtavia! :)

SannaS kirjoitti...

no on todella kovasti nam-värit!! tosi magee kortti!!! =)

Piipero kirjoitti...

Tähdet on just hyvä poika-koriste. Mitäs sitä harmittelemaan. Tietty, ymmärrän, että oman vaihtelun virkistävyyden vuoksi olis kiva jos olis joku yhtä toimiva.. Oisko se seuraava haaste! Haha!!
Toi Ninarskun Suippu on ihan super-huippu sana kuvaamaa just tällasia! :D