perjantai 26. elokuuta 2011

Viirejä!

Joo, joo, määkin kun muutkin! ;) Halusin kokeilla viirinauhaa korttiin ja päädyin p*skartelemaan niitä ;) Mulla muistaakseni (köhkröhöm.. ;D) on jossain viirinauhaleimasinkin, mutta tahdoin tarpeeksi pieniä ja ihan "oikeita" viirejä  ;)
Nappasin vaihteeksi taas Doodle-tyypin käsittelyyn ja sille kaveriksi muutamat pöydällä pyörineet paperisuikaleet sekä vähän lisää saman sarjan (MME) papereita suoraan lehtiöstä. Tekstit Dymolla ja rub-oneilla (!) sekä koristuksina sekalaista sälää. Doodle-tyypin silmät vaati paksun kerroksen Glossyä ;D Ja kun olis sen tehnyt, niin tuli mieleeni, että Crackle vois olla kans aika mahtis ;D Halkeilevat ja pullistuvat silmämunat ;D
Tämä meni työkaverille synttärionnituksena ;)
Ja tästä seuraavasta saatte kiittää/syyttää Marikaa. Marika sanoi, että pitää laittaa kuvia ja ohjeita, joten tässä siis ohjetta viirinauhan tekoon niinkuin minä sen tein ;)


1. Leikkasin tähden Fiskarsin XL-kahvaleikkurilla ja jaoin sen viiteen samanlaiseen osaan. Ei ole väliä jos ei leikkele ihan suoraan kohti tähden keskustaa, se ei näy ;)
Tuolla leikkurilla tehtynä viirin korkeus on n. 1,5cm. Mikä tahansa tähtileikkuri tai -stanssi käy kyllä - mitä isompi tähti, sitä isompi viirikin tietty ;)

2. Taitoin jokaisen palan leveimmältä kohdalta. Kaksipuolisesta paperista saa helposti kahta erilaista viiriä yhdestä tähdestä kun taittaa läpät eri puolille ;)

3. Laitoin tipan liimaa pienempään läppään ja taitteelle ja liimasin viirit taitteelta Flossiin vieri viereen. Mikä tahansa naru käy hyvin.

Ja tältä se näyttää valmiina. Jos tarvii/tahtoo enemmän viirejä samaan naruun, niin ei muuta kuin lisää tähtiä silpuksi ;)

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Wow! Ihan huippu kortti! Ja viälä superimpi ohje, kiitosssss!!!!!

Oliskohan mun sittekki pitäny tulla sinne töihin, jos sä näin mageita kortteja työpareille jaat! :P

Maaret kirjoitti...

Marika vei sanat suustani!!!!
IHQ kortti ja suuret kiitokset viiriohjeesta :)

MinnaK. kirjoitti...

Siis aivan ihana kortti ja todella hyvä viiriohje:))

Santtu kirjoitti...

Mahtava kortti jälleen kerran! :) ja kiitos ohjeesta..

Jeenni kirjoitti...

Hauska!!!

Riina kirjoitti...

Hieno kortti! Kiitos ohjeesta ;)

Riikka kirjoitti...

Mahtavuutta! Kiitos ohjeesta :)

SannaS kirjoitti...

voi ihanuus!!! loistokas kortti!! kiitokset täältäkin viiritys ohjeistuksesta!! =)

Anski kirjoitti...

Ihana! Mahtis ohje ja niin inspiroiva! Heti alkoi nimittäin tehdä mieli väkertämään viirejä!

sara kirjoitti...

Tosi kiva ja hauska kortti!!! Kiitos mahtavasta ohjeesta =)