perjantai 2. syyskuuta 2011

Öööh... vintagea!?

Sain jo aikoja sitten tilauksen hääkortista, jonka pitää olla vanhanaikainen. Autsch! En kyllä uskaltanut luvata, että saan mitään valmista aikaan ;) Ystäväisen pienen painostuksen alla rupesin töihin viimeisellä mahdollisella hetkellä. Istuin varmaan tunnin pöydän alla Cropper Hopperit sylissä hokemassa "ei mulla oo mitään sopivaa paperia, ei mulla oo mitään sopivaa paperia..." kunnes nää kaksi yksilöä osui silmiini. (Pöydän alle eksyin kun nuo Cropper Hopperit asuu siellä ;D)
Kuva mulla olikin jo valmiina odottamassa. Se tarttui mukaan Seinäjoen reissulta, kun oli niiiin hyvä tarjous; osta kaksi kuva-arkkia, valkkaa yksi kuva ja anna loput kaverille ;)
Ruusuja innostuin laittamaan ihan reilumman kanssa. Satunnaiskäyttäjänä vetää helpommin överit kun ei osaa ollenkaan lopettaa ;D Helmet tein Pearlmakerilla ja tuon idean tekstipaperin päiden rullaamisesta pöllin röyhkeästi Karitalta ;) Kiitos ja anteeksi ;)
Omasta mielestä ihan OK kortti on lopputuloksena, mutta eiköhän tällä oo vintagenälkä taas vähäksi aikaa tyydytetty ;) Kortti lähti postipojan matkassa tilaajalle, eikä ainakaan vielä ole tullut takaisin ;)


11 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Wautsi! Vintagea taitaa olla ny liikkehellä! ;)

Kauniilta näyttää! Piti hetki kattoa, että tulinko sittekki Merjan blogiin... ;)

Riikka kirjoitti...

Komea! Ihanat ruusut!

Marjo kirjoitti...

Kaunis!:)

Milla kirjoitti...

Tyylikkäät överit vedit! :D

Taina kirjoitti...

Tämä on ihanaa vintagea. Tässä sitä huomaa kuinka monipuolinen olet!!

Marja S kirjoitti...

kaunis ja romanttinen kortti rakastuneille. pidän kovasti!

Laura kirjoitti...

Sulta kyllä luonnistuu millainen tyyli tahansa! Tämähän on aivan upea!

Carkki kirjoitti...

Tämä on upea, hienostihan tämäkin sinulta sujuu !

Katjuska kirjoitti...

Ihan sikamagee :)

Piipero kirjoitti...

Kiva että viihdyit siellä pöydän alla hetken, onnistuit nimittäin loihtimaan mielettömän kauniin kortin! Tuo tekstipaperin päiden rullaaminen on kyllä kiva tapa! :) Etkä mun mielestä erityisen pahoja överejä noiden kukkien/ruusujen kanssa vetänyt. Oikein tasapainoinen kokonaisuus. Ihanaa että uskaltaudut haastavampiinkin korttihommiin, vaikka oliskin aluks vähän tervanjuontia. Kuten moni muukin jo kommentoi - niin sitä huomaa miten monenlaiseen askarteluun on kykeneväinen! :)

Anski kirjoitti...

Ihana! Terveisin yksi vintageen hurahtanut.. :P Mutta ei tästä kyllä ollenkaan huomaisi, että on ollut mitään vaikeuksia tehdä, tässähän on kaikki harmoniat kohdallaan, kuin oisi isommastakin paperimerestä valittu. :) Ja repesin tolle satunnaiskäyttäjä-jutulle x)