sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Talkootöitä

Jep, jep... Tuikataanpas vihdoin eetteriin nämä viikko sitten the Talkoissa valmistuneet työt. Määrä kalpenee muiden ahkeroinnin rinnalla, mutta on mulle ihan huima saavutus. Yleensä en saa aikaan oikein mitään ja kun vielä p*skarteluhuvitus on ollut piilosilla jo jonkun aikaa ;)
Tagihaasteeseen sain aikaan yhden tagin kahden sijasta, mutta tehokkaasti. Toisen kun olis pitänyt olla kokonaan Timppaa ja toisen jouluinen, niin tässä nuo on yhdistetty ;) Vaikka okei, naru ei kyllä ole Timpan, mutta sitä kai sai olla... ;D Tausta Distresseillä sutattu ja stanssailut sekä hakaneula saadusta aarrelaatikosta. Pyöreän pikkutagin nappasin hyötykäyttöön laatikon päältä.Minna haastoi kaikki käyttämään Stampscapes-leimoja ja halusin ehdottomasti testata niitä. Valkkasin sit kuitenkin vaan kaksi leimaa ja yhden musteen käyttööni ja sain aikaan talviyön ;) Kuu on maskattu.SannaS taas haastoi käyttämään kohokuviointitaskujen lisäosaa (jonka oikeata nimeä en muista ;D) ja pitihän sekin testata. Sen enempää ajattelematta kohokuvioin vaaleansinisen pertti peruskartongin ja vaikkei kuvio itsessään ole niin kovin jouluinen, niin joulukortti siitä tuli ;)Mahtavaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

Taru Jehkonen kirjoitti...

Nämä sinun tekemäsi työt ovat upeita. Erityisesti tuo yömetsä on aivan fantastinen! Wau! Ja tuollahan ei ollut pakko tehdä mitään, ja kun otetaan huomioon, että pääsitte tulemaan liki vuorokauden myöhemmin, nin suuri saarishan sinulla on viikonlopusta!

elinarsku. kirjoitti...

siis on kortintekijöitä ja sitten on taiteilijoita. sä oot se toinen. ;) aivan mahtava toi talviyö. yksinkertainen on kaunista! hei, pian nähdään! :D jee!

SannaS kirjoitti...

mä niin komppaan elinarskua ny, todellakin taiteilija!!!!! upeita tuotoksia!!! mahtavia!!!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo toivotusteksti-leimasin mistä peräisin? Ihana teksti nimittäin, sen perus "hyvää joulua", tilalle!

Paula kirjoitti...

Tekstileima on lainakamaa, joten sen alkuperästä ei ole minulla tietoa ;)