keskiviikko 30. tammikuuta 2013

P*skis #173

Heippati hei!
P*skiksessa on tälle viikolle tarjolla allekirjoittaneen tekemä luonnos. Vaikka ite sen luonnoksen teki, niin silti ei ihan justiinsa sen mukaan saanut korttia tehtyä, mutta eiköhän sen tuosta tunnista... ;D Tekstin ja ekstrapilven lisäsin ;)
Pilvet leikkasin Fiskarsin leikkureilla samettipintaisesta paperista ja niiden kiva tuntu ei paljon kuvassa lämmitä ;D Superrobotissa on väpätiväpätitärinäefekti, joka johtuupi "jousikiinnityksestä" vai mikä se onkaan... Kun sitä siis sormella näpäyttää, niin se hetken aikaa väpättää ;)
Paperit on Pebblesin ihanasta lehtiöstä, leima on vanha Bampop (ekaa kertaa käytössä... ;D) ja tekstileimat omaa tuotantoa. Parit uudehkot stanssitkin pääsi testiin ;)Kipsis kapsis P*skiksen pariin! ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis aivan super ihana taas :) <3 millä sä värität näitä kuvia ja mistä oot ostanu tuon pilvi stanssin (on kans hankinta listalla) mutta aivan super hieno kokonaisuus jälleen! t. Emma K. :)

Kootut teokset kirjoitti...

Ihanat karkkivärit olet valkannut tähän korttiin ja tuo monikulmio taustalla on hauskaa vaihtelua. Mitä väpätiväpätitärinäefektiin tulee niin siihen en ole aiemmin törmännytkään. :)

elina. kirjoitti...

ihan superi!

Jeppula kirjoitti...

Oi, tää on niin supermahtava! Jousiviritysrobotti on loistava!

Merja kirjoitti...

Super ihana väpätin:)

Susa kirjoitti...

Upee!! Kerta kaikkiaan UPEE!! :)

Paula kirjoitti...

Emma, värittelen yleensä kuvat Copiceilla ja pilvet on leikelty Fiskarsin kahvaleikkureilla, jotka joskus Ameriikasta hankin.
Kiitos kommentoinnista! ;)