keskiviikko 29. lokakuuta 2014

P*skis #252

Heips!
P*skis kehottaa tällä viikolla käyttämään puhekuplia. Tein joulukortin, kun postipoika oli niin kiltti, että toi mun uudet, iiiihanat pingut nopsasti perille kiertämättä Australian kautta ;)
Pingu ja kaikki stanssailut lumihiutaleita lukuunottamatta on Mama Elephantia. Lumihiutaleet taas on Lawn Fawnin ihanuuksia. Lisänä on enamel dotseja ja timangeja sekä tietty nyöriä. Tekstileima on omaa tuotantoa.
Puhekuplia löytyy siis kokonaista kaksi kappaletta ;)


Ja koko höskän valmistuttua ja saatuani kortin jo kuvattuakin, päätin, että tämä on liian pliisu ja tarvitsee lisää tuota punaista. Vaihdoin sitten tuon nyörin vielä toiseen. Mihinkäs muuhun sitä edes virkkuukoukkua tarvitaan ;) Helpoimman kautta taas :D Uudestaan en sit enää kuvannut muuten kuin pikku räpsyn puhelimella.2 kommenttia:

MarjoKoo kirjoitti...

Aiiiiwan ihana!! ♥

Milla kirjoitti...

Tää on ihana! Pingviinit on niin pop ja tuo lumihiutale on kaunis.

Ja oli hauska nähdä! :) Tuntuu vain, etten ehtinyt oikein jutskata, tiedä mihin mun aika meni kun en ehtinyt oikein askarrellakaan :D Mitä lie haahuilin taas :D Ja kiitti vinkistä, taidan seurata esimerkkiä ja siirtyä myös isompiin ympyröihin... (pankkitili ei kiitä sua ;) ).