torstai 25. kesäkuuta 2009

Kukkasia ja tekstileimasimista

JEEEI!! Loma on alkanut ja olen niiin hyvällä tuulella ;D Tein yksinkertaistakin yksinkertaisemman kortin ja ihan hyvä välillä niinkin. Tällä helteellä ei kannata koko päivää istua sisällä kortteja näpräämässä :) En ajatellut laittaa noita timangeja tuonne tekstin viereen, mutta joku suttasi leimatessaan ja täytyi peitellä jälkiä. Sen siitä saa kun suoraan kuvaan leimaa... ;D

Ja niin joo, kävin tänään hakemassa kaikki loput tekstileimasimet ja kiikutin ne samantien postiin. Huomenna pitäisi siis olla perilläkin jo suuri osa ja sitten kaikki on omansa saaneet ;)


12 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Tosi kaunis!! Päätit sitten kokeilla heti uutuuksia!

Maaret kirjoitti...

Ihana, siis kertakaikkisen tyylikäs kokonaisuus, WAUDE!
Nyt kun sulla on loma, niin voisitkin jo ruveta suunnittelemaan uusia leimasia, jossa mukana olis jouluaiheitakin :) Ihan vaan vinkkinä, jos lomalaisella aika käy pitkäksi, hih.

Paula kirjoitti...

Kyllä Maaret meillä on ollut vähän sen suuntaisia suunitelmia ilmassa... ;D

Vaikka tuskin käy aika pitkäksi, mä oon ihan mestari olemaan tekemättä yhtään mitään ;D

Reisku kirjoitti...

Onnea uudelle blogille ja oikein hyvää lomaa!!! Tämä on aikas mukavaa, voin näin muutaman päivän kokemuksella kertoa =). Kortti on hieno ja tyylikäs! Eikä sitä helteellä tarvitse sisällä näpertää, eiku tarvikkeet lootaan ja ulos! Mulla on jo pakattuna ja valmiina odottamassa ;). Tosin ei välttämättä onnistu korttitarvikkeiden kanssa yhtä hyvin kuin meikäläisellä... Ai niin, ja sitten tollaset säikyttelyt lopetetaan heti, mitä tuolla vanhan blogin vikassa kirjoituksessasi teit! Hyi sinua! =)Onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä. =)

Taina kirjoitti...

Moi! Ihanan tyylikäs kortti. Rentouttavaa lomaa sinulle, ilma ainakin nyt suosii. Aurinko on kyllä niin ihana ja se tuo lisää virtaa vaikka töissä joutuukin vielä ahertamaan.

Sabina kirjoitti...

Ihana kortti!! Kenen valmistama tuo taustapaperi on? Vai onko omaa käsialaa?
Mukavaa ja aurinkoista lomaa!

Paula kirjoitti...

Sabina, paperi on Heidi Gracea ja Paperellasta olen hankkinut :)

Minni75 kirjoitti...

Tämä on todella tyylikäs kortti, aivan ihana :)

Piia kirjoitti...

Waude! Tosi tyylikäs tämäkin ja tekstileimasin sopii kyllä noiden kukkien kanssa täydellisesti!!!

Jotain tämäntyylistä korttia pitäisi itsekkin taas kokeilla kun sain ihan äskettäin tyyliin sopivan setin... tulis vaan niitä sadepäiviäkin että raaskisi ulkoa tulla askartelupöydänkin ääreen taas :D

Satu K kirjoitti...

Oli todella ihanaa tulla eilen reissusta kotiin, kun leimasimet odottivat postilaatikossa :o) Ovat ihania, mutta tuoksu vain on aika voimakas. Nyt sitten vain pehmustellaan pikku hiljaa. Mukavaa lomaa sinulle!

Paula kirjoitti...

Satu, "tuoksu" hälvenee kyllä muutamassa päivässä ;) Onneksi ;D

lehtipollo kirjoitti...

Hei, onko teillä suunnitelmissa tehdä lisää tätä tekstileimasettiä, tai onko sitä peräti jossain saatavilla? Heinikasta bongasin jotain vähän erilaisia, mutta tämä eka kiinnostaisi enemmän.