sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Määäää

Jaahans, sitä on sitten täälläkin loma kärsitty ja huomenna olis tarkotus töihin mennä... Olisin kyllä voinut ainakin toiset neljä viikkoa vielä lomailla ;) Luulen myös harmikseni, että lähitulevaisuudessa työ haittaa vapaa-aikaani ja kortteilu on vähän vähemmällä... :(
Lammaskorttia olisi tarjolla tänään - ja kerrankin olen ainakin tyytyväinen leimakuvan väritykseen ;D Tän sorttisiin kortteihin tulee käytettyä papereita sälälootasta ja se on hyvä. Ei se loota kyllä siitä tyhjemmäksi muutu ikinä ;D Tykkään kyllä ite tästä kortista, vaikka siitä sattuikin tulemaan Tapparan värinen ;) Minä kun en ole tippaakaan ;)

13 kommenttia:

Pimpula kirjoitti...

Hauska kortti! laittoi niin hymyilyttään, kaikki natsaa.

Piia kirjoitti...

Voi miten hauska ja taasen niin ihanan erilainen kortti! :)

jasu kirjoitti...

Lampaat on hauskoja kuten tämäkin kaveri. Olen myös telkkarista tulevan Late Lammas animaation fani. Huomenna minäkin menen loman jälkeen töihin :( ja niin se arki vaan kaappaa taas aikaa harrastuksilta.

Sari kirjoitti...

Jep, tiedän tunteen mikä on sulla vallalla, työt alkaa 10 tunnin päästä...

Piitu kirjoitti...

Hauska teksti! Kuten myös kuvakin =)

Maaret kirjoitti...

Juu, todella upea leimakuvan väritys, varjostukset kerrassaan loistavasti tehty, kuinka noin hyvin osasitkin, hih. Leikkiähän tämä, mutta pakko oli lohkaista, kun kerran itse ensin aloitit :):)
Kortti on kyllä huippukiva ja sulla on muutenkin viimeaikoina ollut todella yksilöllisiä ja hyvin erilaisia kortteja, mitä yleensä blogeissa ollaan totuttu näkemään ja se on asia, mitä mä todella osaan arvostaa! Olet taitava, jos en sitä aikaisemmin ole erikseen maininnut.
Hyvää alkavaa työviikkoa, kyllä se siitä, kun ensimmäisen päivän olet pulkkaan saanut :)

Merja kirjoitti...

Tää on kiva kortti! Lammas loistavasti väritettynä =) Kauniit tekstit ja upeasti oivalletut, voisit vaikka kopioida...

Hauskaa työpäivää!!

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Hauska kortti ja teksti hienosti keksitty.Tapparafani tykkää myös värityksestä..
Blogissani kun ihmettelit askartelupöytäni siisteyttä,niin syy on yksinkertainen:pöytä on ollut minulla vasta vajaan viikon,niin en ole vielä kovin kerenny sotkee..Täytyyköhän panna uutta kuvaa näytille vaikka kuukauden päästä..;)

Maisku kirjoitti...

Heh, hauska lammas:) Yritin ettii tuolla sun vanhassa blogisa, että voiko niitä tekstileimasimia viel tilata? Siis sitä, jonka sie ja Merja ootte suunnitellu.

Milla kirjoitti...

Ihana kortti - Basel on hurmaava :) Olet kyllä velho värien ja kuosien kanssa!

Pimpula kirjoitti...

Niin piti viellä sanomani, että meillä ei lähipiirissä saa edes puhua Tapparasta... =)
Ja jäinhän minä ilman nurinkurisia piparireunoja silloin kun Heinillä käytiin. Mutta vieraillessani Paprinauhan sivuilla, hiiri-käteeni iski kummallinen kramppi ja nyt minullakin on ne!! =) On ne vaan ihanat.

Katjuska kirjoitti...

Upea kortti jälleen....ja niin 'tampperelaisittain' onniteltu :)
Hieno, hyvin taas silppulaatikolla tongittu ;)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Hauska ja upea kortti! Silmä lepää!