perjantai 10. heinäkuuta 2009

Sweet Sunday Sketch Challenge #25

Sweet Sunday Sketch Challengea varten kaivoin kätköistä vähän lisää "vähänkäytettyjä" leimasimia ;) Tämäkin oli selvästi saanut mustetta ylleen jo aikaisemmin, mutta minä se en ole ollut ;D Jossain tapaamisessa varmaan päässyt niin käymään ;) Nyt kuitenkin ihan itse leimasin tämän dinosauruksen suoraan vihreälle paperille ja suhautin sen kohokuviointitaskussa masiinasta läpi sekä suhrasin vielä Distressiä päälle. Kaikki osaset on kohotettu eripaksuisilla tarrapaloilla ja muunmuassa dinosauruksen häntä ja pää on nostettu ylemmäs kun muu vartalo tuomaan vielä vähän extra 3deetä ;) Toivottavasti joku edes tajuaa mun selostuksiani ;D

Joku ajatuskatkos tuli, kun mun piti suunnitelman mukaan laittaa noi paperit toisin päin, dinosauruspaperi taustaan ja tuo toinen kuvan taakse... tuli näin päin vähän tummempi kun ajattelin ;)

Here's my card for SSSC #25. Beautiful sketch again ;) Thanks for looking! xx


7 kommenttia:

Connie Collins kirjoitti...

Fantastic!

Katjuska kirjoitti...

Aivan "sika hieno" tuo dino! Tosi hyvä kokonaisuus kortissasi, eikä minusta ainakaan vaikuta mietenkään tummalta :)

SannaS kirjoitti...

Ai että on magee kortti! Tosi ihana dino ja valtavan upea kokonaisuus! =)

Maaret kirjoitti...

Sä oot kyllä ihan Pro tässä korttiaskartelussa! Sulta ei ideat lopu koskaan, taidankin olla hiukka kateellinen, mutta uskallan sen kyllä tunnustaa :) Korttisi on IHQ!!!!!!!!!!Hyvää viikonloppua.

Milla kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi blogissani!! Mä olen ihan otettu... 8)

Tämä kortti on mielettömän hieno! Tykkään tuosta dinosta, korttisi on loistava "poikakortti" (ja ne kun on aina niin vaikeita tehdä, jostain syystä).

Karen Giron kirjoitti...

This is a darling card with the little dinosaur peeking his head out. I love it! Fantastic job with the sketch.

Piitu kirjoitti...

Aivan mahtava kortti! Hieno idea poikakortiksi =)