tiistai 13. huhtikuuta 2010

Blogitapaaminen Ylöjärvellä! ~TÄYNNÄ~

Edit. 27.3
Nyt pitäisi olla kaikilla mukaan ilmoittautuneilla sähköpostia laatikossa, jos ei ole, niin ilmoitelkaa ;)

Nyt on mahdollisuus myös tilata tapaamiseen tuotteita Paperikeijusta!


Paperikeiju toimittaa perjantaihin 16.4 mennessä tehdyt ja maksetut ennakkotilaukset paikan päälle toimituskuluitta. Tehdessäsi tilausta valitse toimituskulu -kohtaan "Nouto Turun osoitteesta/messuilta" ja kirjoita lisätietokenttään Ylöjärven askartelutapaaminen.

* * * * * * * * * * * *

Heissan kaikki ihanaiset, askartelevat ystäväni!

Olemme Merjan kanssa taas ;) häsläämässä ja järjestämme askartelijoille BLOGITAPAAMISEN Ylöjärvellä. Ajankohtana olisi

Lauantai 24.4.2010
klo 12-18

Paikkana on edellisestä tapaamisestamme tuttu Metsäkylän seurakuntatalo. Osoite paikalle on Taimitie 1, Ylöjärvi.

Ohjelmassa olisi rennonletkeää askartelua yhdessä, ostoksia, syömistä, jutustelua, vinkkejä, naurua ja paaaljonpaljon kaikkea muuta mukavaa! Mitä kaikkea keksitäänkään vielä ennen huhtikuuta ;D

Puuttuvien askartelutarvikkeiden täydennystä ja muuta shoppailua varten paikalle on lupautunut tulemaan myös Heinikan Heini täpötäyden autonsa kanssa, joten himpun verran rahaa kannattaa myös mukaan varata ;)Jos kiinnostaa liittyä mukaan menoon, laita sähköpostia tulemaan osoitteeseen pammu @ saunis.net. Sähköpostipäivystystä ei ole 24/7, mutta lisäilen nimiänne listalle aina mahdollisimman pian kun niitä ilmaantuu ;)
Mukaan mahtuu 30 innokasta askartelijaa! Osallistujilta perisimme etukäteen 5€ osallistumismaksun, jolla hankimme reilut syötävät ja juotavat koko porukalle ja pestaamme kyökkipiian, niin ei keneltäkään kulu arvokasta askarteluaikaa keittiössä ;) Maksusta tulee osallistujille infoa sitten myöhemmin keväällä!

TERVETULOA MUKAAN!

Mukana menossa:
Tapaaminen on nyt täynnä, mutta jos mahdolliset peruutuspaikat kiinnostaa, niin vielä voi laittaa postia tulemaan. Laitan sitten "jonoon" ;)

2 kommenttia:

Melle kirjoitti...

Mun blogini osoite on;
www.frukrok.blogspot.com jos joku tulija haluaa käydä kurkkimassa!

Maissi kirjoitti...

Laitoin sähköpostia, jos mahtuisin vielä mukaan...