keskiviikko 11. elokuuta 2010

P*skis #52 - Tähtiä

Heissan!
Tällä viikolla P*skiksessa mennään eteenpäin tähtien merkeissä, tähtiä pitäisi löytyä kortista jossain muodossa. Omaan korttiini lätkin pikkusia tähtiä vähän sinne tänne ;) Kraftpaperille tein tähtiä punchinellalla ja embossasin, lätkin mukaan tähtitarroja ja punchattuja tähtiä sekä pääsipä mukaan vielä tuota mun ultimatelempparia turkoosia tähtipaperia. Olin säästänyt jopa tuon miniminipalan ;D Tämä kortti olisi muuten kelvannut tuohon jämäpaperihaasteeseenkin, kaikki paprut on säläpussukasta... ;) Tekstin napsuttelin uudella Dymolla ja ritarileima on tietty Doodle Factoryn.

Niin ja tällä viikolla tulee vuosi ensimmäisestä P*skarteluhaasteesta!! Tosi nopsaan on aika mennyt ja mulla ainakin on ollut mukavaa ;) Haluan vielä tässäkin kiittää kaikkia ihania askartelijoita, jotka on haasteemme matkassa mukana kulkeneet, siis KIITOS!!

4 kommenttia:

meinaaja kirjoitti...

Aivan loistava ja hieman erilainen kortti sun kortiksi, ehkä valkean taustan ansioista?! Kannattaa tosiaan säästää pienemmätkin jutut, kortti saattaa kaivata just sitä yhtä pientä juttua.

Eleonora kirjoitti...

Aivan ihanan pirteän omanlainen kortti!!

ninarsku kirjoitti...

mä niiin tykkään tästä. Valkoinen tausta on niiiiiiin ihanan raikas että. niin. että niin! Niin!

SannaS kirjoitti...

nyt ei taas sanat riitä kertomaan miten loistokas tämä kortti...
Huiman UPEA kokonaisuus!!! =)