keskiviikko 14. syyskuuta 2011

P*skis #108

Heip!
P*skista pukkaa taas ja tälläkertaa tehosteaineiden merkeissä ;) Huih!
Oon jo pidemmän aikaa ihastellut kuola valuen Anskin mahtisupeita leiskoja ja kortteja ja ajattelin yrittää jotain samansuuntaista. EDIT. Pääinspiraatiota tähän tarjosi tämä ihanuus. Yritysviritys on nyt tarjolla, vaikka lähellekään tavoitetta en päässyt ;)

Ruudullinen paperi on OAn ja aaltopahvit säläpussin syövereistä. Muuten mukana on erilaista koristesälää, paria washiteippiä, chipboard-kehys, tarroja, vaaaaanhojavanhoja kukkia, haaraniittejä... Ja tehosteainelistaan laskisin keltaisen maalin (mää roiskin maalia!!), valkoisen Distress Crackle Paintin kehyksessä, Crackle Accentin "napissa" ja Pearl Makerin bambissa ja perhosessa. Söpönen bambi on Sassafrasin leima.


14 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihan mahtava!!!! Sun tääytyy kyllä varmahan kokeilla myös skräppäämistä! ;) Ookko ikinä kokeillu?

Tää vain on niin magee! Ihanasti kaikkea, olematta liian sekainen.

Laura kirjoitti...

Taitavasti olet kyllä tämän koonnut, olen samaa mieltä Marikan kanssa - "Ihanasti kaikkea, olematta liian sekainen". Just niin :)

Milla kirjoitti...

Ihana! <3 Ja hienosti roiskittu maalia, lisää näitä! :)

elinarsku. kirjoitti...

tää saa kyllä muuttaa meille jos tahtoo! ;D aivan ihana!!! ja bambi. voih.

Kootut teokset kirjoitti...

Tietkö. Mä ajattelin heti, että tässä on jotain "Anskimaista". :)Se on varmaan juurikin tuo maaliroiskeiden ja kerroksellisten koristerykelmien yhdistelmä.

Riikka kirjoitti...

Aivan ihana! Ihastelin jo P*skiksen sivulla. Tykkään suuresti! Bambi on söpö! (Ja minä näemmä pidän sähkösanomakielestä. Stop.)

Anski kirjoitti...

Hehee, ilmankos tää iskikin muhun niin täysillä tuolla paskiksen sivuilla <3 Aivan ihana, upeasti oot kerrostanut ja roiskinut. Ja bambiiiit <3<3<3

Nannukka kirjoitti...

Onpa hieno!

baula kirjoitti...

Iiiihana munkin mielestä. Huolettomasti asetellut koristeet on kuitenki just niin oikeilla paikoilla, miten sie osaat?? Bambi <3 Täytys vissin joskus taas kaivaa tuokin leimasin naftalista, on se vaan niin söpönen.

ninarsku kirjoitti...

aaaah, ihanuutta. tää on kyllä sellaista karkkia, että! nii ja respektiä maalinroiskimisesta!

Pyjama kirjoitti...

Tämä on hieno! Minä olen katsellu monessa paikassa tällaista simppelin runsasta tyyliä: paljon kerroksia ja paljon vapaata tilaa. Haluaisin opetella.

SannaS kirjoitti...

voi WAU!!! superihana kortti!!!! LOISTAVA!!!! =)

Pammu kirjoitti...

Marika, Ninnikin on houkutellut mua skräppäämään, mutta vielä en ole taipunut ;D

ninarsku kirjoitti...

Tuli uudestaan ihastelemaan. Wau:ta!