perjantai 10. helmikuuta 2012

Ripiitillä

Heippa!
Tuli tehtyä viime viikonloppuna pari hääkorttia puolipakolla tilauksesta ;) Ei ole p*skarteluhuvitus tehnyt paluuta vieläkään, mutta kun äiti oli/minä olin luvannut... ;)
Löysin tuon pusipusi-kuvan valmiiksi väritettynä kesäisten kokeilujen jäljiltä ja siitä lähdin liikkeelle. Kuva on väritetty tutusti Copiceilla valkoisia osia lukuunottamatta. Ne on väritetty puuvärillä ;) Lopputuloksena on hyvin pitkälti samanlainen kortti kuin kesällä tekemänikin.


7 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

No ollaampas täälläkin nyt hempeenä!!!Tää pari on kyllä niin söpö ja ihanasti oot onnistunut värityksessä.Kaunista kertakaikkiaan.
Mukavat viikonloput ystävälle:)

Tankku kirjoitti...

Ihana kortti :) Ja semmoisia nuo äireet on! Tääläkin yleensä keksitään pari päivää ennen juhlia, että koko suku tarttis mun tekemiä onnittelukortteja jollekkin :D Hyvä tulevaa ystävänpäivää! :)

Anski kirjoitti...

Heheh, niinhän noi "tilaus"jutut tuppaa menemään :P Mutta ihana ja tarkoitukseensa just sopiva kortti!

SannaS kirjoitti...

valtavan kaunis herkkä kortti!! =)

Anonyymi kirjoitti...

mielestäni kommentoin tätä aiemmin, en tiedä eikö kommentti tullut perille asti, vai eikö kortti-blogeihin saa kommentoida, jos on hiukkasen myös krittiikkiä mukana? jokatapauksessa ihana leimakuva, hieno väritys ja tyylikäs kortti mielestäni on. jätetään se kritiikki nyt sitten sanomatta:D

Ansku kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää ihanainen:)

Paula | Pammu kirjoitti...

Hei anonyymi!
Kaikenlaiset kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita, kritiikkiäkin saa siis esittää. Periaattenani kuitenkin on, että poistan kaikki anonyymit kommentit niiden sisällöstä riippumatta jos eivät suoraan mene roskapostiin. Kiitos kommentistasi! Kommentoithan ensi kerralla nimelläsi ;)