keskiviikko 23. tammikuuta 2013

P*skis #172

Hellou!
Keskiviikko tietää uutta P*skista. Valkoinen ja yksi omavalintainen väri pitää löytyä. Pyöräytin tälläisen vaippavauvakortin kun ystis pyöräytti tyttövauvan ;) Väreinä siis tietysti valkoinen ja vaaleanpunainen ;) Idea ja malli on kovasti simppeli, mutta tykästyin tähän vähän erilaiseen korttiin.
Sisälle tulevaa lappusta koristelin embossaamalla reunaan pienet jalat helmiäisellä. Muuten valkoista paperia on vaan mustetettu ympäriinsä ja lätkäisty rusetti tageineen koristeeksi. Piparireunat leikkasin boordileikkurilla. Kaava tähän löytyypi täältä.


10 kommenttia:

Kootutteokset kirjoitti...

Hei jes! Tää on ihana jaa juuri sitä mitä kaipasin. Lähipiirissä lisäännytään lähiaikoina ihan urakalla ja vauvakorteille on tarvetta. :)

Sanna kirjoitti...

Ihana ja juuri sopivan simppeli. :) Kaava talteen ja vauvoja vartomaan.

Paula kirjoitti...

Onpas helppo ja hauska idea!

Niinu kirjoitti...

Ihana:) En oikein innostunut niistä vauvojen bodyista mutta tää on hauska!

sirppis kirjoitti...

Kaunis vauvaonnittelu,mutta mulla on vaan edelleen vaikeuksia linkittää omaa juttuani haasteeseen! Tarviiko mun siis rekisteröityä ekaksi sinne Mr.Linkyn sivuille ja ottaa sieltä käyttäjätunnus ja salasana ennenkuin tää onnistuu? Mun nimi näkyy kyllä haastelistassa, muttei blogiani löydy! Sorry maalaisuuteni!

elina. kirjoitti...

Ihana!

Kati kirjoitti...

Aivan ihana ja mukavasti erilainen. Tykkään hurjasti!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihana kortti! Eikä ollenkaan liian simppeli mun mielestä. Tuskin kykenisin....

Emma kirjoitti...

Hei Paula!
Ei sulla sattus olee minkäänlaista mittakaavaa tohon vaippaan? Haluisin myös päästä kokeilemaan tätä mallia! Mulla on kyllä tuo pohjapiirros mutta mistään en löydä mittoja!?

Paula | Pammu kirjoitti...

Emma,
Mulla ei ole minkäänlaisia mittoja tuohon erikseen. Tulostin tuon pohjapiirros-PDF:n suoraan käyttämälleni kartongille ja leikkasin irti ;)