perjantai 11. syyskuuta 2009

Laavböörds ;D

Joku aika sitten sain tilauksen hääkortista ja olisin niiin halunnut siihen yhden toisen leimasimen, joka kuitenkin oli silloin vielä matkalla kotiin. Odotin ja odotin, mutta ei ehtinyt se leimasin ;D Päädyin sitten tähän lintupariskuntaan, joka on mielestäni kanssa just passeli. Ja DoodleFactorya tietenkin ;)
Taustaa varten kaivelin taas vaihteeksi paperisuikalelootaa ja ressasin ja liimasin niistä tuon taustan. Mun mielestä siitä tuli ihan kiva, muista en tiedä ;) Tein toisenkin kortin vaihtoehdoksi ja en tiedä vielä kumpi niistä kelpasi vai kelpasiko kumpikaan ;) Täytyy kysellä diileriltä ;D Tekstin napsuttelin vaihteeksi taas Dymolla paperille ja korostin sitä valkoisella ja kimallekynällä.


8 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Aivan ihana! siis ihan valtavan hieno kokonaisuus! =)

Maaret kirjoitti...

Jes, jes ja jes LOISTAVA kortti taas!!!

Senni kirjoitti...

Tykkään! Erilainen kuin yleensä blogeissa nähdyt kortit. Kivat värit! Ja nuo Doodle Factoryn leimasimet on sun blogin myötä herättänyt mun kiinnostuksen :) Täytyykin ehkäpä hankkia! Kysäisenpä vielä sellaista, että millä teet tuon "ressauksen"?

Paula kirjoitti...

Senni:Ressaus on tehty Tim Holtzin Edge Distresser (vai mikä se oli?!! ;D) työkalulla. DoodleFactoryita kannattaa aina hankkia ;D

Merja kirjoitti...

Upea!! Tykkään kovasti tuosta taustasta ja siis tietty muustakin ;) Sori mulla on tää JETLAAKI niin ei ajatus kulje!!

Riituli kirjoitti...

Upea! Tykkään todellakin!

Taina kirjoitti...

Huomenta Pammu! Taasen kortti minun makuuni. Ihanat raikkaat sävyt ja kivasti käytetty jämäpapereita. Lintupari hauska ja sydämetkin niin mukavasti aseteltu.

Veeruliiru kirjoitti...

Tykkään tästä!! Ihan hurjasti!