keskiviikko 18. marraskuuta 2009

P*skarteluhaaste #15 - Kulkuvälineet

Jiihaa!! Viidestoista P*skarteluhaaste on polkaistu käyntiin ja tällä viikolla haastekorteissa pitäisi esiintyä kulkuvälineitä. Minä valkkasin korttiini potkulautailevan Filurin. Tykkään näistä Filur-mollukoistakin kovastipaljon, mutta nekin on harmillisesti aika vähälle käytölle jääneet...

Yritin kovasti tähän keksiä jotain kivaa koristetta, mutta huonolla menestyksellä. Varsinkin tuo kalvotähti-eyelet -härpäke hukkuu mielestäni tuohon taustaan liiaksi ja muutenkin se rupesi hiukkasen kaduttamaan ;) Mutta eipä sitä siitä poiskaan taida siististi saada.. ;) Kortin värit on kuitenkin niitä taattuja suosikkeja molemmat ;)
Ja taas kaikki mukaan p*skartelemaan! Ja nyt kun taas muistaa, niin täytyy kiittää kaikkia ihania haasteisiin osallistuneita kortteilijoita! Pahoittelut myöskin siitä, että en ole ehtinyt kommentoimaan korttejanne viime aikoina, vaikka halua kyllä olisi ollut!

9 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Hauska kortti, tuo teksti on ihana. Tämä haaste on kiva ja kiitos ylläristä että minäkin voitin se on jotain kummallista.

ninarsku kirjoitti...

LOVE-LOVE-LOVE IT!

Merja kirjoitti...

SULOINEN!!!

Ritva kirjoitti...

Tämä on kyllä hauska kortti, kiva tuo tähtijuttu, kuva mitä mainioin, teksti sopii kuin nenäpäivänä nenä päähän - kulkuvälineestä puhumattakaan - raikas, riemullinen...

Carkki kirjoitti...

Tää on niin mieletön !! Hyväntuulen kortti :))

Taina kirjoitti...

Taasen taattua Pammua..ihan mielettömän kiva. Ihanat värit!!

SannaS kirjoitti...

Tää on mahtava! Upea kortti! Ihanat värit! =)

Maaret kirjoitti...

Hih, mä just tulin Merjan blogista ja olin ns. kuolla nauruun...No ei tuo tämäkään blogi siihen vaivaan helpotusta...no toisaalta, nauruhan kuuleman mukaan pidentää ikää ja se sopii mulle. Toisin sanoen korttisi älyttömän MAGEE!!!!

Carola kirjoitti...

Hauska kortti, kivat raikkaat värit :)