lauantai 21. marraskuuta 2009

Synttärikortti ja tekstileimoja

Tää on nyt yrittänyt nukkua parin viikon nukkumattomuuttaan pois ja josko se taas tästä... ;) Tuossa yhtenä iltana p*skartelin kuitenkin kortin ihanaiselle ystävälle, joka vietti ikääntymispäiväänsä tiistaina. Tästä tais tulla taas aika tyypillinen mun kortti, löytyy ressausta, paperisuikaleita, nappi ja tietty DoodleFactorya ;D Ite tykkään, toivottavasti saajakin ;) Tuon liikennemerkki-idean olen bongannut aikaa sitten jostain ulkomaanblogista ja en sitten yhtään muista että mistä...Niin ja tätä ekaa tekstileimasinsatsia olisi nyt saatavilla Heinikasta. Pieniä muutoksia arkkiin on tehty, eli sitä "taustapuolileimaa" omilla tiedoilla ei setissä enää ole, mutta tilalla on pari uutta mukavaa ;)

7 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Tosi upea kortti! Ihan mielettömän ihana!!! =)

Minna kirjoitti...

Tosi makee... kyllä ois aikanaan mullekkin kelvannut tuollainen kortti :) Liikennemerkki on huippu hyvä oivallus, täytynee lainata joskus ideaa.

Carola kirjoitti...

Upea kortti!Ihanan värikäs ja hauska leimasin. Tuo liikennemerkki (siis ihan oikeakin) on ihan kiva lahjaidea. Entisessä työpaikassani myytiin jonkin verran noita oikeita liikennemerkkejä synttärilahjaksi. Tämä kortti on tosi helpompi säilyttää juhlien jälkeen, oikea merkki kun joutaa usein autotallin seinälle taikka parvekepöydäksi tms. :)

Paulette kirjoitti...

Todella hauska idea kortissa! Ja tuo ilme on vallan veikeä...

Maaret kirjoitti...

Ihan huippuhauska kortti taas sulta :) TYKKÄÄN!!!!!

Pimpula kirjoitti...

Tää on niiiin ihana! =)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on kyllä ihan enstex IHANA ;)
Kiitos!

t. Se nelikymppinen Ü