keskiviikko 30. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #20 - Mustaa


Viikon mittaisen joulutauon jälkeen tänään on taas P*skarteluhaasteen aika! Vuoden viimeistä viedään. Täytyy kyllä sanoa, että viikko sitten olisin ihan totaalisesti unohtanut arpoa voittajaa tai postata uutta haastetta, sen verran oli kaikkea muuta haipakkaa ;D Onneksi oli tauko ;)

Haastekortista pitää tällä viikolla löytyä MUSTAA enemmän kuin pelkän leimamusteen verran. Valkkasin papereiksi Perus Harmaan yhtä lempparisarja Urban Prairien paperia sekä Bazzillin mustaa pilkkupaperia. Tämä Miss Anya on TGFn digileima. Kukan leikkelin itse huovutetusta huovanpalasesta. Tarvin pienen huopapalan toiseen projektiin ja mistään en äkkiseltään löytänyt oikean väristä, niin täytyi tehdä itse ;)



Ja sitten taas hopi hopi p*skartelemaan! ;D

11 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Sää alat muistuttaa mua, kukka kulmaan ja silleen... ;)

Oikeesti aivan ihastuttavan valloittava kortti!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Ihana taustapaperi ja muutenkin makea kortti.

mummeli kirjoitti...

Aikas makee kortti, täytyy olla vain hoksottimet paikoillaan että älyää sen mustan hyödyntää noin kivasti. Haaste on taas kiva, korttini on jo valmis, ylläri, ylläri nyt en ollut viimeinen. Edistystä.

elinarsku kirjoitti...

jee! ihana kortti! eikä yhtään synkkä vaikka mustaa onkin. pitääkin hetikohtakaikenmuunvälissä väkertää kortti haasteeseen. :) tykkäsin myös tosta muffinssista! namnam!

Katjuska kirjoitti...

Makee kortti!
Ihanan pirteää tuo taustapaperi ja aikas mestari olet huovuttamaan(kin)!
Todella hieno kokonaisuus :)

Maaret kirjoitti...

Kylläpäs olet taas upean kortin tehnyt:) Räväkät hyvät värit, jotka sopivat hyvin ton leimasinkuvan henkeen!

Katinkolon Kati kirjoitti...

Mielettömän ihana taustapaperi! Kaikki on kohdallaan viimeistä piirtoa myöten!!

Katinkolon Kati kirjoitti...

Höh, jo on nopea hiirikäsi 8-o
Poista toinen, tänks!

Melle kirjoitti...

Tulin kurkkaamaan blogiisi millä olet leiman värittänyt, mutta tulikin toinen kysymys - mikä on digileima?... Tykkään kovast TGF leimoista, ja myös tästä kortistasi! :-)

Paula | Pammu kirjoitti...

Melle -- Copiceilla olen väritellyt ;) Digileima on kuvatiedosto, jota sitten voi ite tulostella "leimakuviksi". Parasta niissä on, että kun tilaa sellaisen, niin sen saa käyttöön heti ;D

Melle kirjoitti...

Ok, ProMarkereita epäilin. :-) onko "digileima" ihan säkällä googlettamalla löydettävissä, vai onko niitä jossain järjestäytyneesti?...