sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Digi-Ebony

Pyöräytinpä tuossa viikolla yhden rippikortin, kun oli tilaus odottamassa. Kuva on TGFn digiä. Jälleen tuo kimallelöllöpullo houkutteli sen verran, että kuorrutin perhoset sillä kauttaaltaan. Simppelillä linjalla ja lempparilehtiöllä mennään ;) Kuva on (jälleen) huono, mutta kortti on jo maailmalla, niin parempaakaan ei ole luvassa ;)


Eilen olin minäkin Ikaalisissa Intohimona Skräppäys -tapahtumassa p*skartelemassa ja shoppailemassa. Oikeesti varmaan ensimmäinen tapahtuma/tapaaminen, jossa sain jopa pari korttia tehtyä loppuun asti. Yleensä onnistun tehokkaasti kuluttamaan kaiken ajan eimihinkään ;) Esittelen tuotoksia sitten myöhemmin, kun joskus saan ne kuvattua. Olen niiiiin laiska (myös) kuvaamaan, ettei eiliseltäkään ole esiteltäviä kuvia. Kamerassani on muutama kuva ja ne on melkeinpä samoja kun jo löytyy Merjalta ;) Myös Anskulla on kuvia paikanpäältä.
Oli mahtava tavata uusia tuttavuuksia ja myöskin nähdä niitä "vanhoja" tuttuja jälleen! ;) 

Eilen en kotiin tultuani jaksanut enää tehdä yhtään mitään ja tänään olen viettänyt aikaa työmaalla, joten ostokset ja kaikki tavaratkin on vielä laatikossa purkamatta. Jospa sitä lähtisi tutkailemaan mitä kaikkea tuli ostettua. Kaikkea tarpeellista tietysti pelkästään ;)

6 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Upea kortti ja aivan ihana leimasin!
Kiitos hauskasta seurastasi eilen,oli oikein piristävä ja myöskin lompsaa keventävä päivä!!Ens kuussa sitten siellä Ylöjärvellä:)

Maaret kirjoitti...

Kivan pirtsakka kortti. Mä tykkään kanssa tosta leimakuvasta ja sen raikkaasta väritystavasti :)

Hemppa kirjoitti...

Hieno kortti! Suurkiitokset yksityiskohtaisesta opastuksesta ja neuvoista värittämiseen, mä jo eilen illalla ihan huumassa yritin väritellä pari leimakuvaa. Kyllä se tästä vielä :) Oli tosi kiva tavata, toivottavasti joskus uudestaan!

Merja kirjoitti...

Laitan kommentin tähän vain todistaakseni sen tosiasian, että olen vieraillut sun blokissa ;)

p.s. Kortti on ihan kiva!!

baula kirjoitti...

Itseasiassa se töykeä taisi olla se Tuula, eikä se oikea Sinellin täti.. Se oli oikein mukava ku ostin noi ekokorttipohjat. Mullaki vähän hidas sytytys, nyt vasta näistä monien postauksista tajunnu et sinähän se olit siinä mun takana olevassa pöydässä.. :) Ens kerralla sitten..

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Kiitos spontaanisti järjestyneestä väritysdemosta! Jäi vähän hämmentynyt olo, mutta pakko oli uskoa kun se "taikatemppu" siinä silmien edessä tapahtui ;oD Kerään rohkeutta ja ehkä kokeilen joku ilta.
Ja upea kortti tämäkin taas, ihanaa räväkkää värien käyttöä!