maanantai 22. maaliskuuta 2010

RUUSUkortti

Taas tälläistä toooosi omannäköistä tuotantoa, mutta antakaas kun selitän... ;D
Nääs viime viikolla olin armaan blogisiskoni luona kyläilemässä, eli oikeesti hakemassa uusia Distressejäni... ;) Kokeiltiin sitten niillä vähän väritellä ja jotain siinä tuhertaesssani Merja kaiveli leimakuvalootaani, jonka olin matkaan mukaan napannut. Sieltä sattui löytymään tämä kuva ja valaisin siinä vähän siskoa ja kerroin, että omistan kyseisen leimasimen... Sillä sekunnilla Merja väitti että yhtään korttia en ole leimalla tehnyt (väärässä on hän, punaruusuisen rippikortin olen tehnyt, mutta blogiin asti se ei tainnut koskaan päätyä ;D) ja käski ruveta värityspuuhiin ja tehdä vielä kortiksi asti. Minähän sitten kiltisti (pientä napinaa ei lasketa ;D) värittelin ruusun. Leima on muuten Stampin'Up:in setistä.

Lauantaina Ikaalisissa tämä kuva oli jälleen edessäni ja kortin sain kuin sainkin siitä tehtyä ;) Asiaa avitti hiukan se, että ostin ihanoita uusia paperilehtiöitä ja BGn Green at heart -lehtiöstä löytyi tämä ihanuus, joka passasi justiinsa ruusun väriin. Distress-väri on muuten Victorian Velvet ja se taitaa olla mun lemppari niistä uusista... niiden yhdentoista muun lempparin ohella ;D Nauha ja vihreä kartonki on myös lauantaisia ostoksia.


Mää Merja odottelen sitä sun korttia... ;)

8 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

Aaa! Tää on nyt se kuuluisa RUUSUkortti! :D Hieno siitä tuli! Vaikka ei ehkä ihan Pammumaimen. (Pammumainen=DF-kuvia ja hauskuutta) Mutta joo, kaunis on kortti. :D

Maaret kirjoitti...

Todella kaunis kortti :)

Mirja kirjoitti...

No kyllä osaat tällaisiakin kortteja tehdä, vaikka ei niin sinun tyyliä ehkä olekkaan..todella kaunis väritys tuossa ruusussa...taitava olet..:D

Merja kirjoitti...

Kyllä tää on niiin ihana!! Kyllä mäkin sain oman tehtyä eilen valmiiksi, että parin päivän sisällä varmaan saan sen postattua ;)

Niitä kaikkia muita haasteita joita toisillemma heitettiin, en ole ehtinyt kyllä vielä tekemään...

ninarsku kirjoitti...

tää on tosi nätti! Toi pitsikehys on kyllä niin - hmm voikohan tässä käyttää sanaa skräpistettävä, kun ei ole kyseessä ole skräppäys - mutta kuitenkin skräpistettävä ;)

Mape kirjoitti...

tää on ihana,,,

tosi ylläri nähdä sulla tällänen,,,

niin epäpammumainen,,,

maiju kirjoitti...

Voi kun on herkkis ;) Mä kyllä näin tämän livenäkin. Lisää romantiikkaa vain peliin Pammu... romantiikkaa ei koskaan ole liikaa... kysy vaikka Heiniltä ;)

Viipula kirjoitti...

Tää on tosi ihana...jospas sinulla on pikkuhiljaa tyyli muuttumassa...jos muuttu, antaa vaan muuttua, upeita kortteja olet tehnyt kertoen, ettei ole ihan just sitä omaa tyyliäsi!