keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #37 - Maisema/tausta leimakuvalle

Ohoi, P*skista olis jälleen ilmassa! ;) Tälläkertaa leimakuvat pitäisi olla maisemoituna ;) Kaivelin taas DoodleFactoryt esiin ja tein taustan merirosvopapukaijalle. Taivas on tehty Copiceilla ja aallot on leikattu piparireunasaksilla nurinpäin ja niitä on vähän ressattu vaahtopäisiksi. Pieni ristiriita ehkä tuolla kirkkaan sinisellä pilvettömällä taivaalla ja kovasti aaltoilevalla merellä... ;) Mutta eikös ne suuret meret aaltoile ihan aina ;D Papukaija, palmu ja aarrearkku on kaikki DFn.

Mitään kummoisia koristeita en tähän osannut laittaa, vaan nuo timangit aarrearkkuun. Samoin tekstin loppusijoituspaikasta en päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen, niin jätin sen kokonaan pois ;) Mutta eipä tämä mielestäni tarvii koristeita tai tekstiä sen kummemmin ;)

9 kommenttia:

Minni75 kirjoitti...

Todella hieno kokonaisuus, täytyisköhän sitä itsekin innostua näistä leimasimista, näyttävät aikas kivoilta :))

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ihana kortti! Tykkään kokonaisuudesta!

baula kirjoitti...

Vautsi!! Aivan ihanasti väritetty merirosvo, tosi pirteä ja ihana taivas.. :)

Ansku kirjoitti...

Aivan huisin makee kortti!Niin upeaa väritystä ja en kyllä käsitä miten olet noin hienon taivaan onnistunut tekemään.Nuo aallotkin on ihan mahtava keksintö vaahtopäineen..!10++

Minna kirjoitti...

Tosi makee kortti, kyllä duudlet on mahtavia... Omia tässä kuumeisesti odotellessa :) Jos joskus oppis tekemään lähellekkään niin loistavia kortteja, kuin sinä teet (syvä huokaus). Ja vielä kiitokset ihanasta tapaamisesta.

SannaS kirjoitti...

Oi WAU!!! Megamagee kortti!!! Superhieno kokonaisuus!!! Tykkään valtavasti!! =)

Katjuska kirjoitti...

Tää on ihan mielettömän makee!
Upeeta värittämistä ja niin taidokas toteutus!
Mustat kehykset viimeistelee lopputuloksen :)

Tiituli kirjoitti...

Upea piraatti kortti! Ihanan hauska ja mahtavasti toteutettu! Maiseman kehystäminen valkoisella ja mustalla toimii todella hyvin tässä kortissa!

Kiti kirjoitti...

Ai kuinka magee kortti. Tykkään kovasti värikkäästä ja leikkisästä tyylistäsi :)