lauantai 1. toukokuuta 2010

Kukkia, kukkia

Maaret toi mulle ja Merjalle blogitapaamiseen ihan mielettömän upeat kortit. Ja kysyin tietysti luvan kokeilla samanmoista joskus ;) Tälläkertaa se joskus vaan tuli yllättävän nopsaan - äippä näki Maaretin tekemän kortin ja oli ihan ottamassa sitä omiin tarkoituksiinsa, eikä meinannut millään uskoa, ettei se ole sille ;D Täytyi siis yrittää tehdä korttia heti ;)

Korttia tehdessä huomasin taas, että tarviis ehdottomasti hankkia lisää kivoja leimasimia ja noita Martan reunus-kulmaleikkuri -satseja... mulla kun on vaan tuo yksi. Mutta uudella Martan laudalla sain tuon ruututaustan kivasti tehtyä ;) Kukat on leimattu Vintage Sepia Versafinella ja reuna sutattu Victorian Velvet -distressillä.

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Voi mahdoton, että oletkin saanut tehtyä upean kokonaisuuden:) Toi valitsemasi leimasin on mielettömän hyvä ja sopii just, eikä melkein!
Korttisi on siis IHQ! Sulta se käy kortin, kun kortin tekeminen:)
Ps. Kohta mun pitää varmasti kysyä sulta puolestani lupaa käyttää Doodle leimasia, koska tuskin osaan niillä korttia aikaiseksi saada, etten suoranaisesti matkisi sun tyyliä niissä:)

Katjuska kirjoitti...

Tää on tosi fantsu!
Tyylikäs ja niin namun värinenkin :)

Maissi kirjoitti...

Upea kortti ja niin tyylikäs :)

Tanja kirjoitti...

Ihanainen kortti! Olen aikasemmin ihastellut tuota leimasinta eli mistä löytyis itsellekin?

Paula kirjoitti...

Tanja, leimasimia on tässä itseasiassa kaksi erilaista. Stampendousin leimoja ovat ja Glitter Potista olen omani hankkinut joskus. Olikohan Paperitaivaassa vai missä kun justiinsa toiseen niistä törmäsin kotimaan kamarallakin...