lauantai 1. toukokuuta 2010

Kukkia, kukkia

Maaret toi mulle ja Merjalle blogitapaamiseen ihan mielettömän upeat kortit. Ja kysyin tietysti luvan kokeilla samanmoista joskus ;) Tälläkertaa se joskus vaan tuli yllättävän nopsaan - äippä näki Maaretin tekemän kortin ja oli ihan ottamassa sitä omiin tarkoituksiinsa, eikä meinannut millään uskoa, ettei se ole sille ;D Täytyi siis yrittää tehdä korttia heti ;)

Korttia tehdessä huomasin taas, että tarviis ehdottomasti hankkia lisää kivoja leimasimia ja noita Martan reunus-kulmaleikkuri -satseja... mulla kun on vaan tuo yksi. Mutta uudella Martan laudalla sain tuon ruututaustan kivasti tehtyä ;) Kukat on leimattu Vintage Sepia Versafinella ja reuna sutattu Victorian Velvet -distressillä.

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Voi mahdoton, että oletkin saanut tehtyä upean kokonaisuuden:) Toi valitsemasi leimasin on mielettömän hyvä ja sopii just, eikä melkein!
Korttisi on siis IHQ! Sulta se käy kortin, kun kortin tekeminen:)
Ps. Kohta mun pitää varmasti kysyä sulta puolestani lupaa käyttää Doodle leimasia, koska tuskin osaan niillä korttia aikaiseksi saada, etten suoranaisesti matkisi sun tyyliä niissä:)

Katjuska kirjoitti...

Tää on tosi fantsu!
Tyylikäs ja niin namun värinenkin :)

Maissi kirjoitti...

Upea kortti ja niin tyylikäs :)

Tanja kirjoitti...

Ihanainen kortti! Olen aikasemmin ihastellut tuota leimasinta eli mistä löytyis itsellekin?

Paula | Pammu kirjoitti...

Tanja, leimasimia on tässä itseasiassa kaksi erilaista. Stampendousin leimoja ovat ja Glitter Potista olen omani hankkinut joskus. Olikohan Paperitaivaassa vai missä kun justiinsa toiseen niistä törmäsin kotimaan kamarallakin...