keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

P*skarteluhaaste #46 - Bingo

Heissan kaikki ihanaiset!
Tiiättekös, on aivan mahtispäivä tänään!! Sellainen kahdeksan (8!) tuntia olisi vielä KESÄLOMAAN!! JEEEEI, en oo sitä yhtään odottanut... ;D

Mutta on sitä muutakin mahtista tänään, niinkun vaikka P*skis bingoineen. Ja mahtis-pikkuserkun synttärit on myös tänään ja sitä varten on tehty P*skiskorttini ;) Tein tämän muutaman viikon takaisen FFF-luonnoksen mukaan, kun se näytti niiiiin kivalta ja en silloin aikaisemmin ehtinyt kokeilemaan. Taisinpa samalla korkata taas yhden leimasimen käyttöön ;)
Bingorivini on 3D tarra-pilkut-nappi. 3D tarrat on tietty piilossa, mutta tytsy ja numerot on niillä kohotettu. Pilkut ja nappi taitaa olla aikas selvästi esillä ;)

Kokeilin tässä värittää nuo silmät erilailla kun ennen ja omasta mielestä ainakin nää näyttää kivemmalta kun nuo aikasemmat. Ajatus tähän tuli Ameriikan blogeista.Hehee, tulipas muuten mahtismonta mahtis-sanaa, mutta ei kai se haittaa tälläisenä mahtispäivänä... ;)

11 kommenttia:

krista kirjoitti...

Iiihanan värikäs kortti!! Aurinkoista kesälomaa!!

Riikka kirjoitti...

Ihanan kesäinen ja värikäs! Namuja pilkkuja :)
Ihanaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, värikäs kortti!

ninarsku kirjoitti...

sä oot kyllä mestari. niin ihanan kesäinen ja raikas, taisi olla kesäloma jo kirkkaana mielessä tätä tehdessäsi. Ihanaa lomaa, tervetuloa Hämeenlinnaan visiitille!

elinarsku kirjoitti...

no kyllä on ihan mahtiskortti! :D ja noi silmät kieltämättä "toimii" paremmin noin. tässä on ihanan raikkaat värit ja pilkut on aina pop!

SannaS kirjoitti...

Ihana!!! Niin ihanan raikkaan kesäinen!! MAHTIS!!! =)

Melle kirjoitti...

Aivan todella upea kortti! Hienosti väritetty tuo Dahlia, pitää muistaa ensi kerralla kurkkia tänne, ja olen ssmaa mieltä silmistä!

Milla kirjoitti...

Voi vau! Taas! Tuo tyttönen on kyllä niin upeasti väritetty (hiukset ja silmät ja kaikki), että ei voi kuin tuijottaa. Ja kunnon punainen on mahtava väri! :) Mahtista lomaa! :)

Maaret kirjoitti...

Just kurkkasin Merjan blogiin ja siellä oli kommentoinnessa käytetty jo kaikki superlatiivit, niinkuin täälläkin, joten tännekin täytyy sitten mun todeta vaan ihan yksinkertaisesti että IHQ. Sulla taittuu nää GF:n kortit yhtä upeasti kuin Doodletkin:)
Lämpimiä kesäpäiviä sulle:)

Viipula kirjoitti...

Ihanan fressi kortti! Tykkään...
ja tuo sun tepestry-kokeilu on kyllä hieno! Turhaan manaat...mutta mulla oli itellä kyl ihan samat fiilikset ton homman kanssa ja myin lopulta oman settini pois, nyt haluttaisi sitten uudenlaista tapestrysettiä...jos sittenkin se onnistuisi....

maiju kirjoitti...

Upea, upeaa. Tästä tunnelmasta tykkään kympillä.