lauantai 6. marraskuuta 2010

Koulujortteja, joulukortteja... ;D

Parisen viikkoa sitten Paperikeijun Jaana kysäisi, josko mua kiinnostaisi tehdä Doodle Factoryn joulusetillä kortteja. Eipä tarvinnut vastausta kovin kauaa miettiä ;D Vähän on ollut taas kortteilut jäissä, mutta nyt olis kuitenkin pari tarjolla ;)Olen siis käyttänyt tätä settiä. [EDIT. Setti on alessa, jo nyt ja aleprosentti nousee koko ajan, ensi viikon -10%, sitä seuraavalla -20% jne... jos vaan ei lopu kesken ;)] Tässä ensimmäisessä kortissa mennään yksinkertaisella linjalla - leimasin tuon iiiiiihanan ihanan poron kraft-kartongille, niin ei tarvii kuvaa sen kummemmin väritellä. Silmät väritin kyllä valkoisella puuvärillä ;) Mulla on jossain tooosi hyvässä jemmassa punaisia puuhelmiä ja kunhan löydän ne, niin lisään vielä puolikkaan porolle nenäksi ;) Tämmösiä kortteja voisin ajatella tekeväni pienimuotoisena sarjatyönäkin, että riittää sitten kortteja kaikille ;) Paperit on October Afternoonia.Kortti numero kaksi pitää sisällään DF Creatures-setistä Num Numin, jolle laitoin tonttulakin päähän. Num Num löytyy Paperikeijusta myös yksittäisenä leimana. Tuo joulusetin tonttulakki on aikas passeli Doodlehahmojen päähän ja sillä saa tehtyä melkeinpä leimasta kuin leimasta jouluisen. Kätevää, jos omistaa yhtään Doodlea ;D Leimasin lakin punaisella, mutta halusin ääriviivat mustalla niinkuin hahmolla itsellään, niin kävin ne läpi ohuella tussilla. Kun tätäkään kuvaa ei tarvinnut värittää, niin väritin sitten ääriviivat ;D Oonpas muuten ollutkin laiska värittäjä, Num Numkin on leimattu kuviopaperille... ;DJokunen idea on vielä päässä, josko ne saisi sieltä täytäntöön lähiaikoina ;)

15 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Siis ihan mielettömän hyvät kortit olet "Jaanalle" saanut aikaiseksi. Mulle tuli heti himo saada toi tonttulakki ja....
Miten ihmeessä sulle tuleekin aina noin älyttömän hyviä uusia ideoita, minä kun vaan samoilla vanhoilla jutuilla etenen.
Olet äärimmäisen taitava, joskin olen sen kyllä ehkä jo muutaman kerran aikaisemminkin sulle kertonut:)

krista kirjoitti...

Aivan ihania jälleen kerran!!:D

anna kirjoitti...

voi vitsi miten ihanat kortit. aivan erilaiset kuin normaalit joulukortit, mutta silti sopivat teemaan kuin nyrkki silmään :D

maikko kirjoitti...

ihanan iloisia ja niin taidokkaasti tehtyjä joulukortteja! sulla kyllä riittää aivan mahtavia toteutusideoita ja ihanat paperit sekä värit olet näihinkin valinnut!

Marika kirjoitti...

Ihan mahtavia!!!

Merja kirjoitti...

Ihania ovat! Toi teksti "suklaa tekee joulun" on niiiin oikeessa!

Sanna kirjoitti...

Aivan i.h.a.n.i.a.!!!

Katjuska kirjoitti...

Siis aivan tosi ihania! niin loistokkaita suorastaan :)

maiju kirjoitti...

Sä olet niin huippu tässä huumorissa... Sun huumori puree muhun aina ;)

Västäräkki kirjoitti...

Heh, komeska kortteja molemmat, tuo ylempi on erityisesti mieleen. Ihanan selkeä ja raikas kortti, ihan tuossa silmä lepää.

SannaS kirjoitti...

voi Waude!!! Superihanat kortit!! =)

Riikka kirjoitti...

Tosi ihania!

Kootut teokset kirjoitti...

Siis aivan mielettömän ihania joulukortteja! :)Sellaista haluaisin udella, että miten olet toteuttanut tuon apinan suunseudun hampaineen? Leimannut apinan valkoiselle pahville, leikannut suunseudun irti, värittänyt osan ja kiinittänyt kuvaan? Olen juuri miettinyt tota värilliselle paperille leimaamista yhden toisen doodle-hahmon kanssa ja haluaisin osan yksityiskohdista eri värisiksi...

Pammu kirjoitti...

Kootut teokset - Juurikin kuvailemallasi tavalla olen tehnyt ;) Ei kun kokeilemaan ;)

Nafisan kirjoitti...

Ihana tuo suklaa kortti! Harmi vaan kun ensi vuonna suklaa, kahvin, teen ja kaakaon hinta nousee... Ja tulee makeis- ja virvoitusjuomavero... Onneksi kekesien (vaikka niissä olisi suklaata) hinta ei nouse. Naiselle paha paikka kun ei saa suklaata enää :( Ylellisyystuote johon opiskelijalla ei ole varaa.