keskiviikko 10. marraskuuta 2010

P*skis #65

Tziisus, se ois taas keskiviikko ja P*skiksen aika! Viikot hurahtaa nopsaan ohi... Tämänviikkoisessa haasteessa teoksesta pitää löytyä niittejä ja nappeja. No niitähän löytyy molempia, sekä niiden lisäksi papereita, kalvoa, kirjaintarroja ja leimattu monsterin kuva ;) Vähän oon käyttänyt stansseja ja harkkosaksiakin... Yks ilta meni taas tätä tuusatessa, mutta ihan oukkeikortti siitä tuli. Omasta mielestä ainakin ;) Meinas tulla yks monsteri lisää korttiin, kun kuvatessa oma olemus heijastui tuosta kalvotaustasta... ;D


Ja sitten taas kaikki kynnelle kykenevät P*skartelemaan, kips kaps! ;D

10 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Tosi hauska ja upea kortti :)

maikko kirjoitti...

kyllä on hauskasti käytetty monsteria, niin hyvä teksti. värit on mun mieleen ja kivoja yksityskohtiahan tässä on mielin määrin. :)

Katjuska kirjoitti...

tziisus, tää on taas niin huippu!

Apris kirjoitti...

Tää on teksteineen kaikkineen ihan huippu =D

Piia kirjoitti...

Ihana!!! Mullakin seikkailee samaisia Paper Makeup Stampsin leimoja oleva monsteri tällä viikolla haastekortissa :D Aattelinki heti että tää on niin Pammumainen leimasin että pakko koettaa jotain "pammumaista" tähän haasteeseen :D Tosin sinun korttisi varjoon jää kyllä oma tekeleeni - on tää sinun tyyli vaan niin hieno!!!

Maaret kirjoitti...

Tziisus, että osaakin olla taas magee kortti ja toi leimakuva, IHANA, tulee ihan mieleen ituja kasvattava peruna, siis HYVÄSSÄ mielessä, hih!

Niina kirjoitti...

Ihan mega-hassu kortti. Todella hauska:D

meiju151 kirjoitti...

Hauska kortti!

Riikka kirjoitti...

Oi että kun on hieno!

SannaS kirjoitti...

tää on taas vaan siis niin magee!!! LOISTAVA kortti!! =)