keskiviikko 12. lokakuuta 2011

P*skis #112

Helou, helou, se olis niinku P*skispäivä tänään! ;) Nyt tarvitaan kakkupaperia ;) Oon tän kakkupaperin kanssa vähän myöhäisherännäinen, mutta kyllä se nykyään löytää paikkansa korteista aina silloin tällöin ;)
Kortti on tällä(kin)kertaa aika simppeli, vaan tuo ihana pikkupaperi ja stanssattu kakkupaperi taustalla ja naru-kukka -härpäke kuvan päällä. Tytsy ja roiskeleima on TGF:ia.Täällä on taas inspiraation puutetta ilmassa, eikä yhtään huvita p*skarrella mitään. Ens viikko olis kuitenkin lomaa tiedossa ja toiveissa olisi, että sais taas korttejakin tehtyä hieman. Jonkun tarviis vaan raivata pöytä esiin ja järkkäillä tavaraa ennen sitä ;) Ja tietty täytyy toivoa inspiksen paluuta ;)


6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tosi nätti kortti! Ihana idea laittaa narut menemään tuosta kuvan yli, jotenki ei itelle oo tullu ees mieleen... :D Ja hei, onko kuva väritetty millä? Jos tusseilla niin minkä niminen on tuo ihon sävy?

Riikka kirjoitti...

Ihan mahtava kortti taasen!

SannaS kirjoitti...

aivan ihana kortti!!! huiman kaunis kokonaisuus!! =)

Laura kirjoitti...

Tosi ihana! Tuo kukkakoriste-lankayhdistelmä on silmiähivelevän kaunis :)

Marika kirjoitti...

Ihana! Mä jaksan ihmetellä, että miten saat ton nauhan noin nätisti! Jos meinaa olla inspiraation puutetta, niin sähän voisit vaikka kuvata tuon jutun? ;)

Hyvää lomaa!!

Armiida kirjoitti...

Kiva kortti, tykkään.